Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wwin nagrađuje: Osvoji svaki dan Iphone 14, PS5 i 1000 EUR bonusa

Preuzmite sliku

Dovoljno je reći 29 iPhonea 14, 29 PS5 i 29.000 eura bonusa u samo mjesec dana i sve vam je jasno. To može samo WWin!

Najveća regionalna online kladionica ponovno nagrađuje. Od 20. novembra do 8. decembra 2022. godine svaki dan možete osvojiti vrijedne nagrade.

Uplatom od minimalno 5 KM na svoj korisnički račun (wwin.com, wwin-ba.com) putem bilo koje opcije uplate (poslovnice, Xbon, Abon, kartica, Skrill, Neteller, Paysafe card) stječete pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri. Također, minimalnom uplatom od 5 KM u poslovnicama Wwin-a (Federacija BiH, RS) na sve igre (sportsko klađenje, live klađenje, bingo uživo, bingo, star dogs) stječete pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri. WWin je spremio fantastičnu ponudu za SP u Kataru, a uz cashback prematch i cashback live, užitak je zagarantovan.

Najjači domaći betting brend poklanja samo brendirano – svaki dan naši korisnici će osvojiti iPhone 14, PS5 i 1000 € BONUSA (10 puta 100 eura bonusa).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Cashback XXL manija

Cashback XXL manija petak, subota.nedjelja, na sve slot igre, 00 – 24 h.

WWin nagrađuje svoje igrače cashback-om (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa.

Uživaj u više 1500 sjajnih casimo igara na WWin-u, a za još više uzbuđenja ne propusti Cashback XXL maniju u petak, subota i nedjelju 00 – 24 h.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Cashback prematch i cashback live

WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju na PREMATCH I LIVE klađenje.

Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

Nova platforma na WWin-u omogućava Mega dobitke sa malim ulogom.

Nije nemoguće da dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke. Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

Kombinuj prematch i live događaje

Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE đogađaje na istom listiću

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

  • Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama.

    Vrijedno je izdvojiti:Generalni sponzor KK Borac Banja Luka, koji će u naredne tri sezone nositi ime KK BORAC WWin, KK Široki,, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna. U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče. U prvoj fudbalskoj ligi FBIH tu je NK JEDINSTVO iz Bihaća.

  • Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,