Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vještine samoodbrane: Učlanite se u “Krav Maga klub Contact Combat” Tuzla

Preuzmite sliku

Krav Maga klub samoodbrane Contact Combat Tuzla vrši upis novih članova svih uzrasta i spolova bez ograničenja.

Vojna borilačka vještina razvila je moderan sistem samoodbrane koji je prilagođen svima i koji mogu svi trenirati kao civilnu samoodbranu. Podignite samopouzdanje, ojačajte fizički i psihički,osjećajte se sigurnije u svakom trenutku, skinite suvišne kilograme i ne dozvolite nikome da vas uplaši ili povrijedi.

  • combact-tz
  • Zakon ulice je postao oštriji i opasniji pa je zbog toga vrlo važno da se i borilačke vještine prilagode tome kako bi imali što bolji odgovor na sve vrste napada koji vam se mogu dogoditi pa zbog toga Krav Maga treninge i tehnike samoodbrane prilagođava realnim situacijama kroz situacijske vježbe i drilove koji vas oslobađaju straha, jačaju vaše tijelo i daju sigurnost.

    Pored Krav Maga tehnika samoodbrane u našem klubu imate jedinstvenu priliku podići svoju snagu i kondiciju na viši nivo kroz treninge Kettlebell-a ili Girji. Vježbe snage, izdržljivosti i kondicije nisu više dosadne i u velikom broju slučajeva i neefikasne otkrijte kako.

  • combact-tz2
  • Treniranje u zdravoj sredini, sa potpuno opuštenim ljudima iz raznih sfera društva, uz odlične uvjete i obučene internacionalne instruktore mogu vaše treninge učiniti vrlo ugodnim i zanimljivim pa zbog toga posjetite nas klub koji se nalazi na fakultetu za sport i tjelesni odgoj u Tuzli i postanite dio ekipe sastavljene od ljudi raznih starosnih dobi koji su odlučili uljepšati svoj zivot kroz samopouzdanje, sigurnost, ljepšu liniju, manje suvišnih kilograma,druženje i druge odlične stvari koje rijetko susrećete u drugim sredinama.

    Sve dalje informacije o klubu i treninzima možete dobiti na brojeve telefona 066 656 873 i 061 998 742 ili u fg krav maga ikmi tuzla ili na www.kravmaga.ba Očekujemo vas i radujemo se vašem dolasku, saopštili su ljubazni članovi Krav Maga kluba samoodbrane Contact Combat Tuzla

    (Sponzorisano)

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,