Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Višestruki svjetski šampion u brazilskoj jiu jitsi, Sergio ‘Canudo’ Zimmermann održat će seminare u Tuzli i Sarajevu

Preuzmite sliku

Antonio Sergio Zimmermann Cardoso, u svijeti brazilske jiu jitse poznat kao Canudo, glavni trener Pound For Pound klubova iz Minhena i Rima, višestruki evropski (12) i svjetski prvak u BJJ, prvak Brazila i evropski prvak u No Gi, ponovo dolazi u Bosnu i Hercegovinu.

U subotu, 26. marta, u Tuzli u Flek Gym prostorijama (Mustafe Huskića bb) s početkom u 12h bit će upriličen seminar sa ovim vrhunskim borcem, a dan poslije, u nedjelju, 27. marta u Sarajevu u novoj sali Bosnae Team United BJJ kluba, Shopping Grbavica (Hasana Brkića 30) sa početkom u 18h. To će biti ujedno i prvi trening u novim prostorijama Bosnae Team Uniteda.

  • Lokalna podrška će biti treneri Mensur Pašić, Emir Alagić i Amir Mahmutović, jedini treneri u Bosni i Hercegovini sa crnim pojasom.

    Brazilski jiu jitsu, kao i svi drugi borilački sportovi, ima proširene verzije treninga – seminare. Vrlo su bitan aspekt za napredak i za bolje razumijevanje vještine. Mnogo više pažnje se obraća na detalje i na sve one druge stvari koje kompletiraju jedan sistem borenja, kao što su fizička sprema, mentalna stabilnost, ishrana.

  • Sminar sa Canudom je jedan od najkvalitenijih na ovim područjma. Pridružite se, ovo je sjajna prilika da se nađete na strunjači sa vrhunskim BJJ borcem.

    Cijena seminara je 40 KM.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje