Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uznemirujući snimak: Kick bokser umro nakon stravičnog nokauta

Preuzmite sliku

Jedan od najužasnijih snimaka kada je kick boks u pitanju dolazi nam iz Indije, gdje je 23-godišnji Nikhil Suresh izgubio život nakon što je doživio nokaut u jednoj borbi.

On je tokom borbe koja je održana 10. jula u sklopu K1 prvenstva u kickboksu u organizaciji K1 saveza Karnatake koja je organizovana u gradu Bangalor doživio veoma snažan udarac u glavu, nakon čega se našao na podu, prenosi Nova.rs.

Da situacija nije naivna pokazala je reakcija okupljenih, pošto su uletjeli u ring kako bi pokušali da ga povrate, ali nisu uspjeli. Nakon što je prebačen u bolnicu, četiri dana je proveo u komi prije nego što je preminuo.

Organizator meča je nedugo pošto se tragedija dogodila nestao, i za njim je raspisana potjernica.

Od Nihila, koji je smatran zvijezdom indijske MMA scene u usponu, oprostio se i trener Vikram Nagarashe:

“Njegova prelijepa duša napustila nas je nakon teške borbe, uprkos najboljoj medicinskoj njezi. Zauvijek će biti upisan u naša srca i sjećanje. Izgubio sam sina”, napisao je Nagarashe.

Ovo je treća tragedija u posljednjih nekoliko nedjelja koja je pogodila svijet borilačkih vještina, pošto je 22-godišnji Brazilac Lukas Gabrijel Perez umro u Brazilu nakon što je takođe dobio udarac u glavu, a njegov sunarodnik i vršnjak Mateus Fernandez je preminuo od posljedica srčanog udara.

Upozoravamo, snimak je uznemirujućeg sadržaja:

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,