Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uz fenomenalan dobitak, čeka vas 3.000 KM bonusa, mobilni telefon i još novčanih dobitaka

Preuzmite sliku

Osim standardno najboljih kvota i najvećih bonusa, Meridian je poznat i po top promocijama, a najnovija, „Pogodi najveću kvotu“, zaista je nesvakidašnja.

Sada imate razlog više da sastavite dobitni tiket, jer osim dobitka, možete da osvojite i poklone za pamćenje.

Znamo da u Meridianu dobitak nikada ne dolazi sam, nego u paketu sa fantastičnim poklonima, a da bi se to desilo, potrebno je samo da budete među najboljima.

Ukoliko na dobitnom tiketu budete imali jednu od najvećih kvota, čekaju vas pokloni koji se kreću do 3.000 KM bonusa, pa sve do mobilnog telefona.

Sve što treba da uradite je da do 5. juna budete među 5 najboljih i očekuje vas: 3.000, 1.500, 200, 100 KM bonusa ili mobilni telefon.

Na vama je da odlučite kako ćete izabrati parove i ako vaša kvota bude najveća, Meridian će vas, osim sjajnim dobicima, i dodatno obradovati.

Imate vremena da do 5. juna iskoristite svoju šansu: pogodite najveću kvotu i budite na duplom dobitku. Meridian časti, a vi budite među prvima!

Meridianbet, jedini u BiH, u ponudi ima klađenje na više od 125 liga i 436 opklada po meču, koje možete da kombinujete na svom tiketu i tako ostvarite dobitke za pamćenje. Registrujte se na OVOM LINKU i uvjerite se u jedinstvenu ponudu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje