Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U AdmiralBet-u uplatite svoj depozit BEZ PROVIZIJE! Nema manipulacija!

Preuzmite sliku

Samo u AdmiralBet-u za sve novoregistrovane poklon od 20 KM – BEZ USLOVA.

AdmiralBet kao dokazani lider, omogućio je svim svojim igračima da prilikom uplate novca na online nalog, to urade sa 0% provizije, jer sve manipulativne troškove AdmiralBet preuzima na sebe.

Da iskoristite ove fenomenalne pogodnosti, kakve vam pruža samo AdmiralBet sportska kladionica, neophodno je da imate registrovan nalog na admiralbet.ba, a ukoliko to uradite odmah, vašu zabavu započinjete apsolutno besplatno! Kako?

Registrujte se na AdmiralBet-u i preuzmite poklon od 20 KM – BEZ USLOVA!

Uplata vaučerom

Na nekoliko hiljada prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini, vi ste u mogućnosti da putem uplatnog vaučera deponujete na svoj AdmiralBet nalog apsolutno sa 0% provozije. AdmiralBet nije kao drugi, AdmiralBet jedini plaća za vas sve manipulativne troškove.

Ukoliko, na primjer, uplatite 50 KM upravo će taj iznos biti na vašem računu, BEZ MANIPULATIVNIH TROŠKOVA.

BANKOVNE KARTICE

Ne želite da idete na uplatno mjesto, da kupujete vaučer, želite zabavu i igru 0-24h na bilo kom mjestu, u bilo kom trenutku? Može!

Deponujete svoj AdmiralBet nalog bilo kojom bankovnom karticom ( Visa, Maestro ili Mastercard ) i uradite to bez bilo kakve provizije. Onaj iznos koji vi želite, kroz par sekundi je na vašem nalogu u bilo kom trenutku.

Pored svega navedenog, uplata prvog depozita vam donosi čak 200% na sportsko klađenje i slot igre.

Kako biste bili u toku sa svim mogućnostima da se zabavite praktično BESPLATNO, ispratite promocije AdmiralBet-a koje vam pružaju najveće bonuse u Bosni i Hercegovine.

Zapratite AdmiralBet BiH Facebook i Instagram nalog i očekujete zabavu koja je uvijek #viseodigre!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje