Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tyson oduševio brzinom i silovitošću udaraca u 54. godini

Preuzmite sliku

Da nije za “staro željezo” u 54. godini, Željezni Mike je pokazao na treningu čiji isječak je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Mike Tyson oduševio je i zaprepastio vještinom, brzinom i silovitošću koje je demonstrirao snimkom treninga objavljenom na Instagramu.

Video koji 53-godišnjaka prikazuje kako isporučuje kanonadu udaraca što odjekuju poput eksplozija, brzo se izmiče i za kraj ispaljuje bombu desnicom za deset sati pogledalo je blizu sedam miliona ljudi.

Ja sam zločesti dečko zauvijek“, kazao je Tyson uz spektakularnu snimku sebe u akciji te pokrenuo lavinu komentara među kojima se izdvaja onaj nepobjedivog UFC šampiona Khabiba Nurmagomedova: “Ne mogu vjerovati. Ovo je sasvim druga razina.”

“Brate, natjerao si me da prođem kroz jebeni zid. Krećem prema teretani…”, otkrio je The Rock kako ga je inspirisao Iron Mike.

Tyson je podsjetio na svoje najslavnije dane krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog stoljeća kada je 40-ak svojih protivnika brutalno nokautirao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’m a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

Objavu dijeli Mike Tyson (@miketyson)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,