Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Stonoteniserka Kreke iz Tuzle Ema Lovrić pozvana u seniorsku reprezentaciju BiH

Preuzmite sliku

Na adresu Stonoteniskog kluba “Kreka” iz Tuzle Stonoteniski savez Bosne i Hercegovine uputio je poziv Emi Lovrić da nastupi za seniorsku reprezentaciju BiH.

Naime, Ema Lovrić pozvana je da predstavlja reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Balkanskom prvenstvu za seniore koje će biti održano krajem augusta u Sarajevu.

“Poziv Eme u seniorsku reprezentaciju velika je stvar za STK “Kreka” i još veća čast za našu igračicu Emu Lovrić kojoj čestitamo na pozivu u reprezentaciju i vjerujemo da će Ema u najboljem svjetlu predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom velikom takmičenju na kojem će nastupiti čak 13 zemalja” – kazali su iz STK “Kreka” iz Tuzle.

Podsjetimo Ema Lovrić nebrojeno puta osvajala je veoma zapažene rezultate na brojnim takmičenjima širom Evrope uz brojne medalje koje je osvajala.

Sasvim sigurno da našoj mladoj stonoteniserki neće nedostajati motiva da se maksimalno spremi za ovo takmičenje kako bi sa što više uspjeha opravdala povjerenje selektora ženske stonoteniske reprezentacije BiH. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje