Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Školica sporta “Delfin” sa radom počinje u subotu 6. septembra u 10:00 sati

Preuzmite sliku

Pružite Vašem djetetu priliku da razvije sportski potencijal, raste pravilno kroz igru, sport i muziku, mislite na njegovo zdravlje i dovedite ga u Školicu sporta, koja nudi sve što je neophodno za zdravo odrastanje Vaših mališana.

Školica počinje sa radom u subotu, 06.09. u 10.00 sati. Vaše mališane očekuje mnogo zabave i zanimljivih sadržaja. Upis će se vršiti u subotu, ali i kontinuirano tokom cijele godine.

  • delfin-skolica22
  • Koordinator projekta, ujedno i trener u Školici je profesor tjelesnog odgoja Mirza Kehić. Rođen je 29.12.1984. godine u Tuzli. Košarkaški je trener od 2004.godine, u KK Salinas Falcons, gdje je radio sa mlađim košarkašima, uzrasta od 8 do 16 godina. Iza njega su brojni uspjesi, medalje i pehari sa turnira u BiH, ali i onih širom Evrope (Italija, Srbija, Makedonija, Austrija, Francuska). Kruna Mirzine karijere je jednomjesečna edukacija i usavršavanje u oblasti sporta u Americi (juni 2013 godine). Školica sporta će kroz stručni rad profesora raditi tri puta sedmično po sat vremena. Polaznici će biti podijeljeni u dvije starosne skupine, a rad će se zasnivati na osnovnom programu koji podrazumijeva: osnove gimnastike, atletike, sportske igre (fudbal, košarka, odbojka, rukomet, tenis..), elementarne igre, vježbe korektivne gimnastike, obuka plivanja, skijanja, rolanja, vožnje bicikla, planinarenja, aktivnosti u prirodi i drugo. Školica sporta počinje sa radom od 6. septembra(subota) 2014. godine, u dvorani škole za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama, na adresi Krečanska 5, Irac.

    Sve djevojčice i dječaci od 4 do 10 godina su dobrodošli. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem naše FB stranice: www.facebook.com/SkolicaSportaDelfin ili na email: skdelfin@outlook.com. odnosno na broj telefona: 060 388 08 18. (sponzorisano)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,