Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Selektor Baždarević na proslavi 15-tog rođendana BHF-a (FOTO)

Preuzmite sliku

Navijačka skupina BH Fanaticos u subotu 7.februara obilježila je vrijedan jubilej, 15 godina postojanja.

Svečana proslava upriličena je u Rotterdamu uz prigodan muzički program i sportski program. Također je organizovan i malonogometni turnir a medalje i pehare najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je lično selektor fudbalske reprezentacije BiH Mehmed Baždarević koji je kazao kako su Fanaticosi bitan dio reprezentacije BiH.

Fanaticosi su bitan dio reprezentacije BiH i baš kao što imam želju igračima pokazati koliko su mi bitni, tako sam imao želju to isto reći navijačima. Oni su naš 12. igrač i sa zadovoljstvom sam prisustvovao proslavi njihovog rođendana, kazao je za Oslobodjenje selektor bh. tima, te dodao kako nije došao podilaziti navijačima, već…

Rekao sam im da nam trebaju i da nas bodre kao i do sada, a mi ćemo im se na terenu pokušati odužiti dobrim utakmicama. Dužnost nam je bila da ih ispoštujemo, pogotovo jer su zaista pripremili lijepo slavlje.

U društvu selektora bh. tima u Rotterdamu je bio i predsjednik N/FSBiH Elvedin Begić, kojeg je Meša uputio u sva svoja putovanja, a bilo ih je mnogo.

Prisustvo Baždarevića i čelnika N/FSBiH proslavi 15-tog rođendana BHF-a pokazuje slogu između navijača i selektora, jer samo zajedničkim snagama možemo ostvariri željeni cilj.

Malonogometni turnir “BH Fanaticos Rotterdam 2015” osvojila je ekipa Beneluxa koju je predvodio vođa BHF-a Edin Mehinović – Beretka.

Ispred redakcije portala Tuzlanski.ba navijačkoj skupini BH Fanaticos upućujemo iskrene čestitke povodom 15-tog rođendana uz želju da naši Zmajevi predvođeni Baždareviećm izbore plasman na Euro 2016.

R.I.P. Hasib Mahmić, Vildan Pehlić, Almir Kasumović

  • r.i.p.hasib almir vildan
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje