Četvrtak, 23. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Registruj se sutra i uzmi bonus

Preuzmite sliku

Svi novi korisnici koji se sutra (utorak 21. 02.) registruju u poslovnicama u Federaciji BiH Wwin imaju sjajnu priliku koju ne treba propustiti – Wwin bonus dobrodošlice.

Sutra (utorak 21. 02.) novi korisnici koji se registruju u poslovnicama u Federaciji BiH od Wwina kladionice na poklon dobijaju bonus od 40 KM – i to aktivan (keš novac ostvaren bonusom možete isplatiti bez uslova – odmah) + 200% bonus na prvu uplatu.

 • CASHBACK PREMATCH I CASHBACK LIVE

  Nakon što se registrujete na Wwin obavezno iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi. WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju na

  Uz to, nije nemoguće da vrlo brzo dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke, jer nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom.

  Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

 • Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama. Time se Wwin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša.

 • Kad je riječ o malom fudbalu, uz MNK Hercegovina i KMF Leotar iz Trebinja, još jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,