Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pannonia Open 2018: Prvi turnir Brazilske Jiu Jitse u Tuzli

Preuzmite sliku

Ekspanzijom Jiu Jitse u Bosni i Hercegovini u zadnje dvije godine održani su prvi turniri u Banja Luci i Sarajevu.

Sada je red da se u Tuzli da ugosti sve veći broj klubova Brazilske Jiu Jitse iz države i regije. Turnir će se održati u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“ 02.06.2018-e godine sa početkom u 10 sati. Za sve takmičare turnira su pripremljene majice te nagrade za najuspješnije 4×100 €, 5x kimono i 10x poklon paketa suplemenata.

Svi zainteresovani takmičari mogu se registrovati isključivo putem oficijalne stranice www.bjjpannoniaopen.com do 31.5.2018-e godine. Pravila turnira i ostale informacije takođe možete pročitati na pomenutoj stranici.

Organizator turnira Icon Jiu Jitsu Team je mladi tim Jiu Jitsu entuzijasta koji je nastao 2016-e godine u Tuzli, Bosni i koji je aktivan na regionalnoj i internacionalnoj sceni Brazilske Jiu Jitse.

– Ponukani iskustvom sa najboljih Evropskih turnira potrudit ćemo se da stepen ozbiljnosti organizacije podignemo na još jedan veći nivo. Bosna i Hercegovina ima niz talentovanih i odličnih boraca u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine za koje se nadamo da će uzeti učešće i braniti boje svojih timova na predstojećem Pannonia Open 2018! Pored takmičara iz regije očekujemo i dolazak takmičara iz Švicarske i Njemačke, navode organizatori. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,