Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novogodišnji poklon kladionice Wwin: Ho, ho, ho! A sad, spektakl!

Preuzmite sliku

Novogodišnji poklon kladionice Wwin koji će se pamtiti još dugo.

Djed Mraz zaista postoji, a to nam dokazjue najveća regionalna online kladionica Wwin koja je spremila nevjerovatan novogodišnji poklon za svoje igrače!

Ostalo je još nekoliko sati u ovoj 2018. godini, a upravo je Wwin za sami finiš ostavio veliko iznenađenje za svoje igrače. Kada pomislite da su već “ispucali” svoje bonuse Wwin vas iznenadi svaki put sa još većim bonusima i poklonima za igrače najveće regionalne online kladionice.

Wwin je do sada nagrađivao svakodnevno svoje igrače s raznim bonusima, no pravi pokloni dolaze nam danas. Danas vas očekuje happy hours u periodu od 10 do 17 sati s nevjerovatnim bonusom. Djed Mraz vam danas za klađenje donosi 100% bonusa za najbolji kraj 2018. i početak 2019. godine.

Maksimalni iznos bonusa je 100 KM, a da bi bonus bio aktivan morate odigrati uplaćeni depozit. Novogodišnje darivanje kladionice Wwin ne smijete propustiti jer ovakva prilika se zaista rijetko viđa.

A izuzev ove fantastične novine u poslovnicama, WWin je spremio novitete i na svojoj online platformi. To u novi slotovi koje bez downloada možete igrati direktno sa svom telefonu ili računaru.

Najpopularnije slot igre sada u HTML5 igrajte na svom mobilnom telefonu iz udobnosti svog doma ili prošetajte do najbliže poslovnice WWin u svom gradu i u preuzmite svoj bonus.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,