Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi Pazar: Masovna tuča pred MMA meč Golubovića i Alića (VIDEO)

Preuzmite sliku

U masovnoj tuči u novopazarskoj hali Pendik, pred večerašnji početak MMA borbe između Kristijana Golubovića iz Beograda i Adnana Alića iz Novog Pazara, povrijeđeno je više lica.

Kako je potvrđeno iz novopazarske bolnice jedno lice povrijeđeno u tom incidentu je primljeno na hirurrško odjeljenje, nezvanično saznajemo da je porijeđen brat Golubovića.

Prije početka meča nastala je napeta atmosfera i komešanje i došlo je do opšte tuče između publike i tima Kristijana Golubovića, saznaje dopisnik Anadolu Agency (AA) u Novom Pazaru.

Uslijedila je reakcija policije, a na mjesto incidenta došle su i ekipe hitne pomoći. Meč između Kristijana Golubovića i Adnana Alića po odluci sudijske komisije nije održan.

MMA meč u kavezu je u Novom Pazaru najavljivan prethodnih dana kao miting sporta i druželjubovsti.

Kristijan Golubović je višestruki zatvorski povratnik koji je pored kazne zatvora zbot teških krivičnih djela robijao u raznim zemljama. On je jedan od nekoliko preživelih svjedoka iz dokumentarnog filma o kriminalcima u Beogradu devedestih “Vidimo se u čitulji”.

Aleksandru Kristijanu Goluboviću Viši sud u Beogradu je zbog trgovine drogom na relaciji Beograd – Novi Pazar početkom ove godine izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,