Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi način uplate u Meridianu: Dopunite račun karticom i uzmite 20% bonusa!

Preuzmite sliku

Popularno

Na sajtu meridianbet.ba depozit, bez dodatnih troškova, od sada možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu Meridian vam poklanja 20% bonusa!

Osim što je ovo najbrži i najbezbjedniji način da bez nadoknade dopunite svoj keš račun, to možete da uradite u bilo kom trenutku: bilo da ste kod kuće, u kafiću ili automobilu.

Prednosti je mnogo: uplaćujete za nekoliko sekundi, nema dodatnih troškova, nema grešaka prilikom uplate i ono najvažnije- račun dopunjavate bilo kada i bilo gdje. I odmah uživate u jedinstvenoj ponudi za klađenje i najboljem online kazinu na ovim prostorima.

Novogodišnji poklon za Vas

Praznici uveliko traju i ne treba da čekate Novu godinu, kako biste dobili poklon, jer Meridian unaprijed misli o svojim igračima. Dok traje Novogodišnji festival nagrada, svi igrači, koji prvi put karticom uplate depozit, dobijaju 20% bonusa.

  • Iskoristite vrijeme pametno

    Mastercard ili Maestro, vi birate i štedite svoje dragocijeno vrijeme. Račun dopunjavae u samo nekoliko klikova, a novac je istog trenutka spreman za klađenje. Bez provizije, bez poreza, bez redova i čekanja!

    Meridianbet je sve prilagodio vama i vašim potrebama. Zato, iskoristite svoje vrijeme pametno!

    Uplatite karticom i uživajte u top ponudi za klađenje i kazinu sa više od 400 igrica, koji su ti dostupni na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama.

    Požurite, jer čekaju vas nezaboravna avantura online klađenja, uz nevjerovatne bonuse! Posjetite meridianbet.ba i saznajte više o novom načinu uplate.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje