Utorak, 19. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novak Đoković nakon noći provedene na Trebeviću otišao u novu posjetu visočkim piramidama

Preuzmite sliku

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković u petak je stigao u Sarajevo, a danas se u popodnenim satima uputio ka centru grada, a nakon toga i prema Visokom u novi oblilazak “piramida”.

Đokoviću je ovo četvrti dolazak u glavni grad BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u junu prošle godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je prebolio koronavirus, a drugi put došao je u oktobru prošle godine sa suprugom i to nakon poraza u finalu Roland Garrosa od Rafaela Nadala.

Treći put je Đoković u Sarajevo došao na početku maja ove godine, a svaki put povod za dolazak u našu državu bio je oblizaka piramida.

  • Đoković ovaj put u Sarajevu, u hotelu Pino Nature na Trebeviću, boravi bez supruge Jelene, a s njim su djeca Stefan i Tara.

    Početak današnjeg dana iskoristio je za šetnju s psom uživajući u svježem vazduhu na Trebeviću. Već sinoć, odmah nakon dolaska u Sarajevo, Đoković je boravio u Visokom i bio u posjeti kompleksu Ravne, piše Klix.ba.

    Đoković je ranije govorio da se u Arheološkom parku Ravne 2 osjeća preporođeno te da dolazak u Visoko koristi da napuni energiju za naredne sportske izazove.

    On je u Sarajevo stigao nakon poraza u finalu US Opena od Daniila Medvedeva rezultatom 3:0, a još uvijek nije poznato koje turnire planira igrati do kraja ove kalendarske godine.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje