Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin bonus dobrodošlice u utorak 28.6.2022.

Preuzmite sliku

Popularno

Registruj se sutra i uzmi bonus. Za nove korisnike koji se sutra registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

  • Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu.

    Akcija vrijedi samo za sutra (utorak, 28. juni/lipanj) pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

  • Zaigraj EGT slot igre i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na EGT slot igrama 32.000,00 EUR (62.586,20 KM) – i dalje raste.

    Otkrijte najveću ponudu slot igara (1500+) na jednom mjestu. Igraj omiljene casino online igre bilo kad i bilo gdje.

  • KIŠA “FREEBETOVA” – Aviator

    Svaki dan 1.000 € FREEBETA (Ukupno 30.000 €).

    Promocija traje do 30.06. 23:59 CET. Svakog dana u toku promocije, kiša “freebetova” će pasti 52 puta, za najbržih 20 igrača.

    Vrijednost freebeta do 2,00 € (do 4 KM). Spremite se za kišu “freebetova” kakvu dosad niste doživjeli. Iskoristi ovu super akciju.

    Isprobajte novu DiplomatTech platformu.

    Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Ističu da nije nemoguće da dobiju i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live su omogućili dobitke od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke.

    I to nije sve, WWin vam uskoro omogućavamo kombinovanje Prematch i Live klađenja.

    Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), WWIn je uvelo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,