Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin bonus dobrodošlice – sutra (nedjelja)

Preuzmite sliku

Popularno

Ne propustite sjajnu priliku – Wwin bonus dobrodošlice – sutra (nedjelja 18.12.2022.)

Za nove korisnike koji se sutra registruju u poslovnicama u Federaciji BiH Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od Wwin-a kladionice na poklon dobijaju 40 KM bonusa – aktivan (keš novac osvaren bonusom možete isplatiti bez uslova – odmah) + 200% bonus na prvu uplatu.

 • JACKPOT – Zavrti za 107.500 KM

  Kazino igre sve su popularnije, a Jackpot na AMUSNET (EGT) slot igrama popeo se na šest cifara. Zaigraj AMUSNET (EGT) slot igre i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na AMUSNET (EGT) slot igrama 55.000,00 EUR (107.500,000 KM) – i dalje raste. Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrti i isprobaj sreću.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli WWin (@official.wwin)

  CASHBACK PREMATCH I CASHBACK LIVE

  WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju. Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

  Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Nije nemoguće da dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke.

  Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

  KOMBINUJ PREMATCH I LIVE DOGAĐAJE

  Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE đogađaje na istom listiću.

 • Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

 • Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje