Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku danas: Wwin – bonus dobrodošlice

Preuzmite sliku

Registruj se danas i osvoji bonus

Za nove korisnike koji se danas registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za sutra (četvrtak, 14. januar/siječanj), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Gdje se kladiti i gledati svoje omiljene lige UŽIVO?

Klađenje UŽIVO uz video streaming na Wwin kladionici sada na više od 90% događaja. Ugovori sa IMG Arena, Statsperform i Sportsradar potpisani su i za naredne tri godine i uživo se možete kladiti i gledati gotovo sve sportske događaje.

Na Wwin kladionici možete da se kladite i gledate mečeve najvećih svjetskih događaja uživo. Usluga je besplatna za sve registrovane korisnike koji na računu imaju minimalno 0,01 euro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WWin (@official.wwin)

Mjesečno vam Wwin kladionica omogućava live klađenje uz video streaming na više od 5000 događaja. Lige koje možete da gledate i da se kladite uživo su:

Nogomet: Italija 1. i 2. liga, Njemačka 1. i 2. liga, Španjolska 1. i 2. liga, Francuska 1. i 2. liga, Engleska 2. liga, engleski FA cup, Nizozemska 1. i 2. liga, Belgija 1. liga i brojne ostale lige…

Košarka: NBA, Euroliga, Eurokup, španjoloska 1. liga, Italija 1. liga, Turska 1. liga….

Tenis: Masters, Australian open, Wimbledon, Roland Garros, US Open, ATP series 1000, ATP series 500, ATP series 250, 10.000 challenger događaja , 5000 ITF događaja, Davis cup, Fed cup.

Rukomet: Svjetsko i Evropsko prvenstvo

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje