Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najveća regionalna kladionica nagrađuje: WWin dijeli bonuse na sve uplate u junu

Preuzmite sliku

Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji mjesecu junu uplate na Wwin putem bilo koje opcije uplate.

 • Uplatite bilo kojom opcijom uplate (poslovnica, a-bon, x-bon, banka, kreditna kartica, skrill, neteller, aircash) na WWin u mjesecu junu i osvojite bonus u vrijednosti od 20 posto od uplate. Uplati bez provizije, a maksimalan bonus je 100 KM ili 50 eura. Akcija vrijedi za mjesec Juni i zato, ne propustite ovu sjajnu priliku.

 • Zaigraj EGT slot igre i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na EGT slot igrama 50.000 eura (97.791,20 KM) – i idalje raste. Otkrijte najveću ponudu slot igara (1.500 igara i više) na jednom mjestu. Igraj omiljene casino online igre bilo kad i bilo gdje….

 • Kiša “Freebetova” – Aviator

  Svaki dan 1.000 eura Freebeta, tačnije 30.000 eura za mjesec juni.

  Promocija traje do 30.06 do ponoći. Svakog dana u toku promocije, kiša “freebetova” će pasti 52 puta, za najbržih 20 igrača.

  Vrijednost freebeta do 2,00 eura (do 4 KM). Spremite se za kišu “freebetova” kakvu dosad niste doživjeli. Iskoristi ovu super akciju.

  Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

  Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Ističu da nije nemoguće da dobiju i prvog milijunaša bilo u KM ili euro valuti, a za sport i live su omogućili dobitke od 100.000 eura, kao i 200.000 eura za sistemske dobitke. I to nije sve, uskoro vam omogućavamo kombinovanje Prematch i Live klađenja.

  Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje