Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najveća MMA zvijezda Conor McGregor u velikim problemima: Mora platiti 900.000 eura narko kartelu, kako bi sačuvao živu glavu?

Preuzmite sliku

Conor McGregor, u ovom trenutku najveća MMA zvijezda, mogao bi životom platiti svoju prošlosedmičnu razvratnost u jednom dublinskom pubu u kojem je ničim provociran udario jednu stariju osobu. Njegovom problem objasnila je Irska policija.

“Jako dobro poznati irski ‘celebrity’ je napao bliskog saradnika sljedbenika Kinahan kartela, unutar puba u južnom Dublinu. Udarena osoba je čovjek u 50-tim godinama, inače povezan s osuđenim dilerom Grahamom ‘The Wig’ Whelanom“, prenosi Fightsite objašnjavajući da je Kinahan kartel ‘najveći irski kartel vođen od strane 60-godišnjeg Christya Kinahana, optuženog dilera, za kojeg se vjeruje kako živi u Dubaiju. Procjenjuje se na bogatstvo od milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače bokserski promotori’.

McGregor je, tvrdi se, prošlog vikenda pokušao napasti jednog mladića u pubu pri čemu je Whelanov suradnik uskočio s namjerom intervencije. MMA zvijezda dvaput ga je udarila u lice, a očito željna pažnje puštanjem kraćeg zapisa na Instagram pritom i potvrdila da je ‘celebrity’ o kojem se piše.

Postoje informacije koje ukazuju da je McGregor već napustio Irsku nakon što je primio prijetnje smrću zbog incidenta. Prijetnje će biti ostvarene ukoliko slavni i problematični borac ‘kartelu ne plati ‘odštetu’ u iznosu od 900.000 eura kako’, dodaje Fightsite.

The celebrity

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,