Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na web stranici RSD “Sloboda” Azmir Husić još uvijek je prvi čovjek FK Sloboda, a Musemić šef struke

Preuzmite sliku

Ukoliko posjetite web stranicu Radničkog sportskog društva “Sloboda” i potražite neku informaciju u vezi sa upravljačkom strukturom nekog sportskog kolektiva ili trenerom ili pak članovima Skupštine nemojte ostati iznenađeni ukoliko vam se prikaže ima Husrefa Musemića kao trenera FK Sloboda ili Azmira Husića kao predsjednika UO FK Sloboda.

Iako imaju nepune tri godine kako Azmir Husić pa tako ni Husref Musemić nisu više dio FK Sloboda osobe zadužene za ažuriranje web stranice RSD “Sloboda” nisu našle za shodno da izmjene određene informacije kada su u pitanju sportski kolektivi koji čine porodicu RSD “Sloboda”.

  • Osim informacija vezanih za FK Sloboda i kod ostalih sportskih kolektiva poput OKK Slobode, RK Slobda ili Odbojkaškog kluba također evidente su informacije koje nisu aktuelne odnosno određene osobe čija se imena nalaze na spiskovima upravljačkih struktura ili se vode kao treneri vše godine već ne obnašaju te funkcije.

    U porodici udruženih sportskih klubova i sekcija Radničkog sportskog društva danas egzistira petnaest sportskih kolektiva i sekcija.

    Podsjetimo, FK Sloboda ove godine će obilježiti veliki jubilej kojim se može pohvaliti samo odabrani broj fudbalskih ekipa sa područja našeg regiona ali i šire.

    FK Sloboda je najstariji fudbalski kolektiv u Bosni i Hercegovini sa kontinuitetom postojanja. Povodom obilježavanja 100 godina FK Sloboda u Tuzli će biti organizovano niz aktivnosti kojima će ovaj veliki jubilej biti obilježen.

    Prijateljsku utakmicu za 100-ti rođendan Slobode na Tušnju će odigrati Sloboda i Dinamo iz Zagreba, vjerujemo da će do tada i informacije na web stranici RSD “Sloboda” biti ažurirane. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,