Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: RB Leipzig 1,93, Sociedad 1,70, Leverkusen 1,46!

Preuzmite sliku

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove nedjelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Njemačke i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

RB Leipzig – Eintracht (Nedjelja, 15.30), Kec 1,93

Derbi runde u Bundesligi. Drugoplasirani RB Leipzig dočekuje Eintracht, koji je na četvrtom mjestu i igra sjajno ove sezone. Bikovi su prije četiri dana ispali iz osmine finala Lige šampiona od Liverpoola, pa sada mogu mirno da se posvete teškim bundesligaškim naporima, što će svakako da bude i današnji sudar sa Orlovima. Domaćin je favorit, ima šest uzastopnih pobjeda u ligi, dok je Eintracht u minula dva susreta zabilježio poraz od Werdera i remi sa Stuttgartom, ali da će se predati u situaciji kada je blizu istorijskom plasman u Ligu šampiona, ni slučajno. Mada, Leipzig bi da skine krunu Bayernu, drži korak za Bavarcima i ne smije da kiksne.

Granada – Sociedad (Nedjelja, 16.15), Dvojka 1,70

Dok je ligaška forma Granade bila, blago rečeno, nezadovoljavajuća od početka ove kalendarske godine (2-3-6), Sociedad je samo jednom izgubio u prvenstvu (4-4-1). Otuda je sastav iz San Sebastijana i dalje u igri za mjesto u Ligi šampiona. Sociedad je bez poraza na sedam minulih ligaških duela, pa će seriju pokušati da produži na tlu Granade, koja je sakupila 12 bodova manje. Domaćin je pozicioniran u sredini tabele, a vjerovatno boljeg plasmana u Primeri ga je koštao uspjeh u Ligi Evrope. Za razliku od Sociedada koji eliminisan nedavno od Manchester Uniteda, Granada je izbacila Napoli, i na dobrom je putu da se preko Moldea dokopa četvrtfinala Lige Evrope. U ligi se zna, Sociedad je daleko bolji.

Leverkusen – Bielefeld (Nedjelja, 13.30), Kec 1,46

Odahnuli su u Leverkusenu poslije prošlonedjeljnog trijumfa nad Monchengladbach, koji je, istina, u još težem stanju. Bio je to prekid serije od pet mečeva bez pobjede u svim takmičenjima, uslijed koje su Farmaceuti ispali od Young Boysa iz Lige Evrope, i dodatno iskomplikovali sebi situaciju u borbi za mjesto u Ligi šampiona iduće sezone. Danas Bayer očekuje sudar sa Bielefeldom, koji je u zoni ispadanja i bez pobjede je na sedam minulih prvenstvenih duela. Na njima je čak pet puta poražen i svaki put sa barem dva gola razlike.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Napomena: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,