Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Roma 1,82, Bode 1,75, Basel 1,37

Preuzmite sliku

Nigdje nećete moći da nađete veće…

Četvrtak je tradicionalno bogat fudbalski dan, a u prvom planu su prve utakmice plej-ofa za Ligu Evrope i Ligu konferencije.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu, dvojke na Romu u Trabzonu i Bode Glimt u Litvaniji, kao i kec na Basel protiv Hammarbya.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Trabzonspor – Roma (četvrtak, 19.30), dvojka 1,82

Nova Roma koju se klupe predvodi José Mourinho kreće u novu evropsku avanturu. Neće biti lako Vučici protiv ovog ljeta silno pojačanog Trabzona, jednod od favorita za titulu u Turskoj. Boje Trabzona brane Slovak Marek Hamšik i nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače Žervinjo koji su dugo igrali na Apeninima. Slovak je branio boje Napolija, dok Žervinjo nosio dres rimske Vučice. Za Rimljane će ovo biti prvi takmičarski meč. Tim iz grada sa obala Crnog mora je u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencije bio bolji od norveškog Moldea i to tek poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca. Trabzon je imao odličnu uvertiru prije ovaj meč. Pobjeđena je Malatija u gostima sa 5:1 u prvom meču šampionata Turske. Imaće domaćini podršku s tribina. U generalnoj probi pred start u Evropi Murinjov novi tim je dobio marokansku Radža Kazablanku sa 5:0 u prijateljskom meču.

Zalgiris – Bodo/Glimt (četvrtak, 19.00), dvojka 1,75

Šampion Norveške nije tako silan kao prošle sezone. Ostao je Bode Glimt bez nosilaca igre. Na startu kvalifikacija za Ligu šampiona tim sa sjevera ove skandinavske zemlje je eliminisan od Legije, ali je onda izbacio islandski Valur i Prištinu. Žalgiris je stigao do posljednje runde u kvalifikacija za Ligu konferencije poslije ispadanja iz Lige Evrope od slovenačke Mure. Oba tima su u takmičarskom ritmu jer su šampionati Litvanije i Norveške u punom jeku. Oba tima su trenutno drugoplasirani u svojim prvenstvima. Suduva je lider u Litvaniji, a Molde u Norveškoj.

Basel – Hammarby (četvrtak, 19.30), kec 1,37

Švajcarski tim je odličan na startu sezone. Ima svih osam pobjeda – četiri u kvalifikacijama za Ligu konferencije, tri u prvenstvu i jednu u kupu. Hamarbi je u prethodnoj rundi eliminisao Čukarički i to poslije poraza u Humskoj (1:3). U Stokholmu je tim koji od ovog ljeta s klupe predvodi Miloš Milojević, prošle sezone pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, razbio Brđane sa 5:1. Hamarbi posrće u domaćem šampionatu. Sakupio je samo dva boda na tri prethodna meča, pa domaćin ima ulogu favorita na stadionu Sankt Jakobs park.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za online klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,