Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 1,80, Salzburg 2,20, Leicester 1,90!

Preuzmite sliku

Nigdje nećete naći veće….

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bookmakere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioničare nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona i Ligi Europe.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinice na Manchester United i Salzburg, odnosno dvojka na Leicester.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

MANCHESTER UNITED – ATALANTA (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,80

Aktuelni vicešampion Engleske u novoj sezoni nije počeo tako samouvjereno kao u prošloj, ali Manchester United ima veoma ozbiljan potencijal i još ima šanse da se bori za prvo mesto. Puleni Ole Gunnar Solskjaera ne blistaju ni u Ligi šampiona, u okviru koje večeras dočekuju Atalantu. Start u grupnoj fazi Đavolima nije prijao jer su poraženi u Bernu od Young Boysa sa 2:1, da bi u drugom kolu donio slavlje nad Villarrealom (2:1). Sve skupa, United je doživio tri poraza u svim takmičenjima na pet prethodnih mečeva, te mu je okršaj sa Atalantom veoma važan. Gosti su Ligu šampiona otvorili remijem u gostima Villarrealu (2:2), a potom je Boginja provincije minimalcem savladala Young. Jedan poraz na proteklih sedam duela pokazuje da je sastav iz Bergama konsolidovao formu.

SALZBURG – WOLFSBURG (SRIJEDA, 18.45), KEC 2,20

Salzburg se nije baš smatrao jasnim pretendentom na plej-of, ali su Bikovi već u prvom kolu pokazali da nisu autsajderi. Salzburg je mogao da uzme bodove u gostima Sevilli, ali su na kraju odigrali nerješeno 1:1. U drugom kolu austrijski prvak je prilično lako pobedio Lille kod kuće 2:1, uspjevši da se popne na prvo mjesto u Grupi G. Večeras dočekuje Wolfsburg, koji nije dobro počeo u Ligi šampiona. Izabranici Marka Van Bomela su uz velike poteškoće odbranili remi bez golova protiv Lillea na početku, da bi zatim bili blizu slavlja nad Sevillom kod kuće, a na kraju su morali da se zadovolje bodom. Dodajmo i da je Salzburg neporažen ove sezone u svim takmičenjima na 17 mečeva, dok je Wolfsburg bez slavlja na sedam minulih susreta.

SPARTAK MOSKVA – LEICESTER (SRIJEDA, 16.30), DVOJKA 1,90

Poslije dva kola u Ligi Evrope moskovski Spartak ima tri boda i nalazi se na drugom mjestu u Grupi C, taman toliko iza Legije. U prethodnom meču crveno-beli su u velikom stilu pobedili odlični Napoli sa 3:2 u gostima, izvlačeći pobjedu na kraju meča. Pre toga desio im se poraz u Moskvi od poljskog tima. Danas Spartak dočekuje Leicester, koji poslije dva duela ima samo jedan osvojen bod. Engleski tim je u uvodnom meču remizirao sa Napolijem 2:2, iako je vodio sa dva gola prednosti, a u poslednjem sukobu minimalno je poražen od Legije na gostovanju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje