Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Kristiansund 2,00, Djurgarden 1,38!

Preuzmite sliku

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog ponedjeljka izdvojila dva zanimljiva meča koji se igraju u okviru švedskog i norveškog prvenstva, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu... Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe. Kako je do sada postignuto 135 pogodaka, prikupljeno je ukupno 13.500,00 KM. Navijaj za golove.

Kristiansund-Brann (Ponedjeljak, 19.00), KEC 2,00

Izuzetno težak raspored je na startu sezone imao Kristiansund. U prva dva kola je „otkačio“ Molde i Bode Glimt. Donekle očekivano nije osvojio ni bod, ali je zatim nanizao pet pobjeda zahvaljujući kojima se nalazi u vrhu Elitserije. Ipak, ne uspjeva u konitnuitetu da održi visok nivo igara i rezultata. U minule tri runde je uzeo dva boda, pa duel sa Branom dolazi u pravom trenutku. Bran je posljednjeplasirani tim norveške Elitserije, ima samo pet bodova i po svemu sudeći mu sljeduje borba za opstanak. U minulom kolu je remizirao sa Lilstremom, a na prethodna tri duela sa Kristiansundom je došlo 0-2. U tom periodu Kristiansund nije izgubio, ali je slavio samo jedanput.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom. Naplati najveći promašaj.

Djurgarden-Orebro (Ponedjeljak, 19.00), KEC 1,38

U najužem krugu favorita je Djurgarden da se okiti šampionskim zvanjem. Od toga je predaleko, ali je na dobrom putu. Drži Djurgarden- drugo mjesto, ima dva meča manje od Malmea, a ukoliko trijumfuje protiv Orebra poravnaće se na čelu tabele sa liderom. Orebro je Djurgarden vječita mušterija. Bilo da je reč o ligaškim ili prijateljskim susretima. Na posljednjih 12 mečeva sa Orebrom, Djurgarden je trijumfovao 10 puta, a Orebro ima samo jednu pobjedu. U pripremnom periodu Djurgarden- je slavio sa 4:0, prošle sezone je u Alsvenskanu bilo 3:0. Pravo bi čudo bilo da sada bude drugačije, jer je Orebro „fenjeraš“.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,