Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 1,43, RB Leipzig 2,00, Fulham 1,40, Bešiktaš 1,95!

Preuzmite sliku

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Seriji A, Bundesligi, Čempionšipu i turskoj Superligi, odnosno jedinice na Inter i Fulam, odnosno dvojke na RB Lajpcig i Bešiktaš. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

INTER – BOLOGNA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,43

Inter je započeo sezonu vrlo samouvjereno. Poslije tri kola ima sedam osvojenih bodova, u posljednjem je remizirao na gostovanju Sampdoriji, a onda je nadigran od Real Madrida u grupnoj fazi Lige šampiona. Nerazuri su poraženi minimalno kod kuće od španskog velikana, pa će večeras protiv Bolonje u sklopu 4. kola Serije A da traže prekid posta. Bolonja je krenula kao i Inter, s dvije pobjede i remijem. Izabranici Siniše Mihajlovića pobijedili su Salernitanu sa 3:2, potom su remizirali u Bergamu bez golova, da bi u protekloj rundi slavili nad Veronom 1:0. Inter je u prošloj, šampionskoj, sezoni oba puta pobijedio Bolonju.

KOLN – RB LEIPZIG (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 2,00

U posljednje tri utakmice RB Leipzig je doživio isto toliko poraza uz gol-razliku 4:11. Sada Bikovi idu na noge Kolnu, u sklopu 5. kola Bunedslige, a rival je sezonu otvorio sjajno, s tek jednim porazom, od Bayerna u Minhenu 3:2. Uz to Koln je slavio u prošlosezonskom dvoboju na domaćem terenu s 2:1, tako da nimalo lagan posao ne čeka Leipzig. Tokom nedjelje Bikovi su imali teško putovanje u Manchester u okviru Lige šampiona, gdje je poražen od Manhester Citya sa čak 6:3.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

FULHAM – READING (SUBOTA, 16.00), KEC 1,40

Fulham je od ove sezone ponovo član Championshipa, i njegov zadatak je da se vrati u elitu engleskog fudbala. Sve su šanse da to i ostvari, jer je londonski sastav zadržao borbeni, iskusni i dobro obučeni tim. Kolibaši su dobro započeli sezonu i u potpunosti opravdavaju status jednog od favorita kampanje. Lideri su sa 16 bodova iz sedam duela, a najzaslužniji za dobre rezultate je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović sa šest pogodaka. Danas Fulham ima posla sa Readingom, kojeg sa klupe predvodi Veljko Paunović. Gosti su poslije ljetnjih odlazaka primjetno oslabljeni i rizikuju da sezonu provedu u borbi za opstanak. Trenutno su na 18. mjestu, sa dva boda više od prvog ugroženog.

ANTALIJA – BEŠIKTAŠ (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,95

Antalija nije u najboljoj poziciji pred jedan od najtežih izazova u Turskoj, duel sa Bešiktašom. Klub je na 15. poziciji na tabeli sa četiri boda. Međutim, tursko prvenstvo je tek počelo i do sada je odigrano četiri kola. Antalija je izgubila dva puta do sada, a posljednji put u prošlom kolu protiv Gazijantepa. Bešiktaš brani titulu prvaka i trenutno vodi u turskom šampionatu, ali ima ozbiljnu pratnju. Od početka sezone Bešiktaš nije izgubio, ima tri pobjede i remi, a ujedno nije primio nijedan gol. Bešiktaš je neporažen na sedam prethodnih gostovanja Antaliji u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,