Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Crvena zvezda 1,95, Napoli 1,45, Rangers 2,00, Tottenham 1,27!

Preuzmite sliku

Popularno

Nigdje nećete naći veće…

Raznovrstan fudbalski program ovog četvrtka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi Europe i Ligi konferencije.

Na meniju su se našla četiri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinice na Crvenu zvezdu i Tottenham, odnosno dvojke na Napoli i Rangers.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

Crvena zvezda – Midtjylland (21.00), Kec 1,95

Svako ko je gledao duel u Herningu, tokom kojeg se tim Dejana Stankovića zlopatio i tražio način da neutrališe brzinu danskog predstavnika, svjestan je da večeras može da očekuje dramu na najvećem srpskom stadionu. Utakmicu u kojoj će presuditi nijanse, i Zvezdina zrelost i iskustvo izazvano kontinuiranim igrama u Evropi. Međutim, imaće tim Dejana Stankovića još jedan ozbiljan adut, oličen u vrlo zanimljivim statističkim podacima. Od kada je nekadašnji as Lazia i Intera zasjeo na klupu matičnog kluba, Crvena zvezda u međunarodnim utakmicama nema poraz na domaćem terenu. Velike nade srpski šampion polaže i u Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, koji su propustiti duel u Danskoj prije dvije nedjelje. Sada će crveno-beli biti jači za ofanzivni tandem, koji bi mogao da donese prevagu.

Tottenham – Vitesse (21.00), Kec 1,27

Šta drugo očekivati od tima, na čiju klupu je nedavno sjeo rođeni pobjednik. Antonio Konte je preuzeo Tottenham od Nuna Espirita Santa i debi u novom klubu upisaće protiv Vitessea u četvrtoj rundi Lige konferencije. Sparsi su prva tri meča odigrali sa drugim timom, pa su osvojili svega četiri boda, a čini se i da je poraz iz Arnema presudio portugalskom stručnjaku i otvorio vrata bivšem treneru Juventusa, Chelsea i Intera. Nema sumnje da će Italijan učiniti sve da na prvoj utakmici u novoj sredini upiše pobjedu, čak iako je imao jako malo vremena za pripremu susreta. Sparsima bi mogla da izmakne još jedna sezona, a da se to ne bi desilo moraju što prije da se konsoliduju i počnu da pobjeđuju objektivno slabije rivale od sebe – kao što je Vitesse. Sve osim keca u Londonu predstavljalo bi ogromno iznenađenje.

Legia – Napoli (18.45), Dvojka 1,45

Dominira Napoli u Seriji A, gde je posle 11 odigranih mečeva jedini neporažen tim u ligi uz Milan. U Ligi Europe mu ipak ne cvjetaju ruže, pa je trijumf u Varšavi imperativ za četu Lučana Spaletija. Trenutno sjedi na drugom mjestu Grupe C sa četiri osvojena boda, dok Leicester ima isti bodovni saldo, a Spartak iz Moskve samo jedan bod manje. Trijufom nad Legiom, sastav sa Dijego Maradona stadiona bi izbio i na čelo grupe, te bi tako napravio važan korak ka plasmanu u narednu rudnu. Razlika u kvalitetu je očigledna, čak i pored činjenice da Spaleti neće moći da računa na najboljeg strijelca Viktora Osimena. Ne treba sumnjati na dvojku u glavnom gradu Poljske.

Brondby – Rangers (18.45), Dvojka 2,00

Škotski šampion je prije dvije nedelje bio ubjedljiv na svom terenu protiv danskog tima. Konačno je proradila četa Stivena Džerarda i na eurosceni, pa je poslije dva poraza od Lyona i praške Sparte upisala trijumf. Pobjeda u revanšu sa Brondbyjem je ponovo imperativ za Glasgow Rangers, koji ima ambiciju da ostvari što bolji rezultat u Ligi Europe. U trećem kolu je sve bilo gotovo za pola sata, golovima Leona Baloguna u 18. i Kemara Rufa u 30. minutu Škoti su oborili na pleća Dance i ozbiljno podigli šanse za plasman u narednu rundu. Slavio je Rangers uprkos činjenici da u timu nije bilo dvojice važnih igrača – Glena Kamare i Rajana Kenta. Za razliku od prvog duela, sada bi mogli i da pomognu ekipi, mada je njihov nastup još uvek pod znakom pitanja. Ukoliko bi nastupili, dileme ne bi bilo jer je sastav sa Ajbroksa i bez njih dokazao da je kvalitetniji tim. Zato dvojka djeluje veoma primamljivo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje