Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Chelsea 2,50, Zenit 2,45!

Preuzmite sliku

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Promo ponuda: Registruj se na www.mozzartbet.ba i osvoji bonus u iznosu od 5 KM za besplatno klađenje. Sve što je potrebno jeste da u formi za registraciju, u posljednjem polju “promo kod” upišeš TUZLANSKI 5. Ponuda važi tokom 17. 3. 2021. Dodjela se vrši 18. 3. 2021. do 16 sati.

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu. Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srijede dvije poklon kvote, kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige šampiona i prvenstva Rusije.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Chelsea – Atlético Madrid (srijeda, 21.00), kec 2,50

Jedan od najneizvijesnijih duela osmine finala Lige šampiona dobiće večeras u Londonu konačan epilog. Chelsea je u prvoj utakmici slavio spektakularnim golom makazicama francuskog veterana Oliviera Girouda i s prednošću od jednog gola na svom Stamford Bridgeu dočekuje Atlético Madrid. Minimalna prednost Plavacima ne znači pretjerano, pogotovo kada imamo u vidu da je kormilar Jorgandžija Diego Simeone trener koji često umije da ulovi protivnika na krivoj nozi u takvim situacijama i na sreću ili silu osigura prolaz. Međutim, s druge strane je sada ipak vrstan strateg Thomas Tuchel, pod kojim londonski klub igra preporođeno i još nije poražen na 12 mečeva u svim takmičenjima. Ujedno, tokom njegovog mandata Chelsea je primio samo dva gola.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

CSKA – Zenit (srijeda, 18.00), dvojka 2,45

Derbi ruskog šampionata igra se večeras u Moskvi, gdje domaći CSKA dočekuje lidera Zenit. Armejci su trenutno na trećem mjestu s bodom manje od Spartaka i pet od rivala iz Sankt Peterburga. Zenit je slavio u prvom međusobnom dvoboju u sezoni sa 2:1, a ukoliko bi i sada upisao tri boda vjerovatno bi izbacio CSKA iz šampionske trke, bez obzira što je do kraja prvenstva ostalo još sedam utakmica poslije ove runde. Moskovljani su počeli da gube korak porazom od Lokomotive krajem februara, a neuspjeh za vikend na gostovanju u Arsenalu u Tuli mogao bi da se ispostavi kao veoma skup. Zenit se poslije dva kiksa, odnosno remija sa Rostovim i poraza od Rubina, vratio na pobjednički kolosjek za vikend protiv Ahmata, i definitivno je favorit protiv CSKA. I posljednji put je na gostovanju Armejcima slavio sa čak 4:0.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Napomena: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,