Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Celtic 2,15, Dinamo Zagreb 1,43

Preuzmite sliku

Popularno

Nigdje nećete moći da nađete veće…

Zahuktava se sezona u međunarodnim kupovima. Utorak je dan za kvalifikacije za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta su i za danas spremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu – kečeve na Seltik i zagrebački Dinamo.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Celtic – Midtjylland (utorak, 20.45), kec 2,15

Jedan od derbija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona je dvomeč škotskog i danskog vicešampiona. Oba tima su prošle sezone predali krunu – Seltik gradskom rivalu Rendžersu, a Midtjiland Brondbiju. Zeleno-bijeli iz Glazgova su u padu. Nekoliko godina su bez evro elite, dok je danski tim igrao grupnu fazu Ligu šampiona prošle sezone. Prednost Midtjilanda je što je domaći šampionat počeo, ali tim trenera Boa Henriksena je poražen od Odenzea na premijeri (1:2). Seltik je igrao prijateljske utakmice ovog mjeseca i nije se proslavio. Na posljednje dvije protiv Bristol Sitija i Prestona tim iz Glazgova nije postigao gol. Seltik mnogo bolje igra na svom stadionu. Škotski vicešampion nije registrovao za ovaj dvomeč Kristofera Ajera i Olivera Ničama koji su blizu odlaska iz kluba.

Dinamo Zagreb – OmoniaA (utorak, 20.00), kec 1,43

Modri su u prvoj rundi kvalifikacija prošli islandski Valur ukupnim rezultatom 5:2. Poslije 3:2 na Makismiru u Rejkjaviku nije bilo problema za Dinamo. Omonija je prošle sezone bila kobna po Crvenu zvezdu. Uzdanica kiparskog prvaka, koji s klupe predvodi norveški stručnjak Hening Berg, je nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović. Tim iz Nikozije je prošle nedjelje osvojio Superkup Kipra poslije trijumfa poslije penala protiv Anortozisa. Zagrepčani su kvalitetniji, ali je Omonija poznat kao čvrsta ekipa koja će sigurno da igra defanzivno na Maksimiru. Dinamo je šokiran na startu prvenstva Hrvatske. U Zagrebu je poražen od Slaven Belupa (0:2), ali su Mislavu Oršiću i drugovima u ovom dijelu sezone prioritet kvalifikacije za Ligu šampiona i pokušaj da se nađe među 32 najbolje ekipa u elitnom takmčenju na Starom kontinentu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje