Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bohemians 1,70, Sarajevo 1,35!

Preuzmite sliku

Nigdje nećete moći da nađete veće…

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog četvrtka dvije poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima kvalifikacija za Ligu konferencija.

Provjerite, zaista je tako…

Bohemians – Stjarnan (četvrtak, 20.45), kec 1,70

Da se igra u starom sistemu kada je važio gol u gostima, moglo bi se reći da je Bohemijans donio dobar rezultat sa Islanda. U prvom meču rezultat je bio 1:1, a iako je tokom cijelog meča irski tim bio konkretniji, morao je da juri rezultat. Poravnanje na semaforu donio mu je Tirni sredinom drugog dijela igre. Po svemu viđenom, Bohemijans je favorit i generalno ga krasi dobra forma, što se ne može reći za Stjarnan, koji je u donjoj polovini islandskog šampionta.

Sarajevo – Milsami (četvrtak, 21.00), kec 1,35

Ima Sarajevo za čim da žali poslije prvog meča. Nijedna ekipa nije stekla prednost, Milsami stiže na Koševo sa 0:0, a Bordo tim je propustio veliku priliku da se iz Moldavije vrati sa rezultatskim suficitom, Tačnije, propustio ju je jedan od ponajboljih igrača tima sa Koševa – Krste Velkoski. Makedonac je promašio penal u prvom poluvremenu. Sarajevo je bilo konkretnije od Milsamija i treba očekivati ofanzivu čete Gorana Sablića od samog starta revanša.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje