Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atletico Madrid 1,42, Leverkusen 2,20, Lille 1,35!

Preuzmite sliku

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove nedjelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Njemačke, Francuske i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Atletico Madrid – Alaves (Nedjelja, 18.30), kec 1,42

Istopila se prednost Atletico Madrida u odnosu na najveće konkurente u šampionskoj trci u Španiji. Iz tog razloga Jorgandžije ne smiju da se opuštaju, jer Real i Barcelona vrebaju svaki kiks. Večerašnji rival momcija Coloa Simeonea je Alaves, davljenik kojeg čeka grčevita borba za opstanak. Iza Atletica je neplanirani remi sa Getafeom i ispadanje iz Lige šampiona od Chelseaja, ali može da se ispostavi da je baš to ključno u pohodu na pehar prvaka Španije. Jorgandžije će imati više vremena za odmor i potpuni fokus na Primeru. Zato se Alavesu, koji je osvojio samo bod na pet proteklih mečeva, ne piše dobro.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

Hertha – Leverkusen (Nedjelja, 15.30), Dvojka 2,20

Dobra forma i pozitivna atmosfera ne stanuju u Berlinu i Leverkusenu. Hertha i Bayer odavno su van ritma i nikako da povežu par dobrih izdanja. U lošijoj situacije je Hertha, koja je ostvarila samo dvije pobjede na prethodnih 15 duela u svim takmičenjima, pa ozbiljno koketira sa zonom ugroženih. Sa druge strane, Farmaceuti su poslije odličnog izdanja u jesenjem dijelu sezone potpuno pali, pa su od liderske pozicije dospjeli u situaciju da se biju za mjesto u Ligi Evrope. U svakom slučaju, Bayer je individualno jači i to bi mogao da iskoristi.

*Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima Ovdje.

Lille – Nimes (NEDJELJA, 17.05), Kec 1,35

Lille ima sreću da PSG ove sezone trokira i biva poražen u prvenstvu više nego ikad posljednjih godina. Inače, teško bi se Doge šepurile sa vrha tabele. Naročito poslije niza remija u prethodnom periodu. Lille je tri puta igrao neriješeno na pet posljednjih mečeva u šampionatu, a bez poraza je na 11. Današnji rival mu je Nimes, koji se bori za opstanak i pokazao je prethodnih sedmica odlučnost da se izbavi iz zone ispadanja. Ipak, Lil je najbolji domaćin, a i generalno ima vrlo dobru istoriju sukoba sa Nimesom, pošto je na dosadašnjih 11 okršaja poražen samo jednom.

Nepomena: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje