Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Meridian korak ispred svih: Najveća ponuda igara ikada za mečeve Premijer lige BiH

Preuzmite sliku

Popularno

Utakmicama u Širokom Brijegu i Mostaru, započeće drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. Za ovo takmičenje, kladionica Meridian ima najbogatiju ponudu igara i najveće kvote na planeti.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

  • Nakon skoro tri mjeseca pauze, nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine. Na osnovu rezultata iz prvog dijela sezone, biće pravo čudo ukoliko Zrinjski ne osvoji šampionski naslov, ali uzbuđenja neće nedostajati u borbi za mjesta koja vode u Evropu, kao i u borbi za opstanak.

    ŠIROKI BRIJEG – BORAC 1 (2.30) X (3.20) 2 (3.10)

    Dolaskom Tonćija Mujana, Široki Brijeg je značajno podigao igru i počeo je da pobjeđuje u domaćoj ligi. Upravo će pomenuti igrač predstavljati glavnu udarnu iglu u napadu trenera Jure Ivankovića na pohodu ka mjesta koja vode u Evropu. Prvi protivnik na tom putu biće banjalučki Borac koji ima identične ambicije kao današnji rival.

    Borac je dosta toga promijenio u pauzi između dvije sezone. Stigao je bivši trener Željezničara Tomislav Ivković na poziciju sportskog direktora i plan je da se napravi dobra podloga za narednu takmičarsku godinu, a da „Velikan iz Platonove“ ne ostane bez mjesta koji garantuje evropski fudbal predstojećeg ljeta. Za tako nešto će se morati osvajati bodovi protiv direktnih konkurenata kakav je Široki.

    S obzirom da je tek prva utakmica u drugom dijelu sezone, sigurno će oba trenera izuzetno oprezno pristupiti ovom meču, bez mnogo srljanja. 0-2 gola na utakmici djeluje kao pravi izbor za klađenje, a kvota 1.80 je obećavajuća.

    VELEŽ – ŽELJEZNIČAR 1 (2.00) X (3.20) 2 (3.85)

    Velež je u prvom dijelu sezone bio ubjedljivo najveće razočaranje prvenstva. Nakon što su odigrali impresivno u Evropi i izbacili giganta kakav je atinski AEK, svi su u Mostaru priželjkivali borbu za titulu. Umjesto toga, „Rođeni“ su gubili uglavnom od svih rivala i kuburili su sa zonom ispadanja. Tek su sredinom novembra počeli bolje da igraju i do novog nastupa u Evropi će moći da dođu samo preko Kupa BiH.

    Željezničar je promijenio trenera na polusezoni i sada je tu ljubimac navijač Edis Mulalić. Finansijski problemi su i dalje veliki u klubu, te će se potruditi da ovog proljeća prvenstveno konsoliduju redove i dobro se spreme za narednu jesen. Razvijanje mladih igrača takođe će biti jedan od glavnih prioriteta, jer do velikog rezultata u ovom trenutku ne mogu.

    Nema dileme da je Velež mnogo bolji tim u ovom momentu i kvota 2.00 na pobjedu domaćih je bez sumnje najbolji izbor za ovaj okršaj.

    SLOBODA – TUZLA CITY 1 (2.95) X (3.25) 2 (2.40)

    Sloboda je na impresivan način započela novu sezonu u Premijer ligi BiH. Skoro 15 kola su držali mjesto koje vodi u Evropu, ali pad je bio neminovan gledajući manjak kvaliteta u igračkom kadru. Za razliku od ranijih godina kada su vodili grčevitu borbu za opstanak, sada je utisak da je situacija stabilizovana i da mogu izvući samo pozitivne stvari.
    Već godinama Tuzla City ulaže ogroman novac za prilike u Bosni i Hercegovini, ali još niti jednom nisu uspjeli da se izbore za nastup u Evropi. Dolaskom legendarnog trenera Husrefa Musemića, stvari su se dosta promijenile. Do titule izvjesno ne mogu, ali pokušaće do trofeja u Kupu Bosne i Hercegovine, uz zadržavanje drugog mjesta u ligi.

    Tuzla City ima četiri uzastopne pobjede protiv Slobode, a gledajući kvalitet tima i ambicije, za očekivati je da se ta serija produži na pet mečeva. Kvota 2.40 je više nego odlična na dvojku.

    Premijer liga BiH će ponuditi još tri utakmice ovog vikenda za sve ljubitelje domaćeg fudbala.

    Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara, a jedna takva je TRODUPLA OPKLADA.

    Možete odigrati čak tri različite igre sa jedne utakmice, pa tako na primjer ukoliko odigrate na meču Rudar-Zrinjski 2&I 1-3&II 1-3 (pobjeda gostiju, u prvom i drugom poluvremenu će pasti 1-3 gola) kvota je impresivnih 2.85!
    Na čistu dvojku na Zrinjski je kvota 1.55, tako da uz opcije 1-3 gola u oba poluvremena, što je više nego izvjesno, dobijate mnogo bolju opciju za klađenje.

    U Trebinju će Leotar ugostiti Sarajevo u subotu popodne. Obje ekipe sa novim trenerima ulaze u drugi dio sezone i biće oprezni u ovom meču. Igra KOMBINACIJA GOLOVA izgleda kao najbolje rješenje za ovaj meč i to I 0-1&II 1-2 (0-1 gola u prvom poluvremenu, a 1-2 gola u drugom poluvremenu) po vrhunskoj kvoti 2.25.

    Posljednju utakmicu ovog kola odigraće Radnik i Posušje u nedjelju. To će biti duel dva direktna konkurenta u borbi za opstanak i za očekivati je da pristupe defanzivno ovom susretu. Kvota 1.70 na 0-2 gola je nešto što će većina eksperata izabrati za ovaj meč.

    Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

    Samo u Meridianu, ako odlučite da depozit uplatite karticom (Visa, Maestro ili MasterCard), dobićete 10% bonusa! Zabavite se uz najveće kvote i ostvarite dobitak, koji možete da isplatite na najbližem bankomatu bez čekanja u redu!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje