Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Meridian je široke ruke: DUPLA SREĆA subotom!

Preuzmite sliku

Ne pitaj se kakva ti je šansa za dobitak subotom! Odgovor je samo jedan – DUPLA ŠANSA! Ukoliko tiket postane dobitan, slijedi iznenađenje. Meridian je široke ruke – časti te još jednim dobitkom.

Dok traje Meridianomanija – svake subote sreća je na tvojoj strani i uvećava ti šansu da profitiraš. Iskoristi priliku da naplatiš svoje sportsko znanje – i to dva puta!

SUBOTA = DUPLA ŠANSA!

Uloguj se na meridianbet.ba i sastavi svoj tiket –  tako što ćeš odigrati tri ili više parova, a minimalna kvota po paru mora da bude 1.35!

Uslov da igrač osvoji duplirani dobitak na bonus račun jeste da u subotu ima uplaćen depozit od minimum 5 KM.

Minimalni iznos duplog dobitka na bonus račun je 2 KM, a maksimalan 10 KM! Duplirani dobitak uplaćuje se na račun igrača narednog dana do 13 sati.

Moraš znati i ovo – tiket na koji se duplira dobitak je isključivo prvi dobitni tiket u danu tj. tiket koji je hronološki prvi odigran.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS!

Ako i dalje nemaš Meridian nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registruješ, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

Fantastična prilika koja se ne propušta!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,