Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kreću Englezi, Španci i Nijemci, a Wwin po starom – daje bonuse na uplatu

Preuzmite sliku

WWin i u subotu dijeli bonuse za svoje vjerne igrače.

Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji sutra uplate na Wwin putem bilo koje opcije uplate.

Danas (Subota 14. 08.), na Bonus day, uplatite bilo kojom opcijom uplate (poslovnica, a-bon, x-bon, banka, kreditna kartica, skrill, neteller) na WWin i osvojite bonus u vrijednosti od 30 posto od uplate. (Aktiviranje 100%, uslov: 1 X 1,35)

Maksimalan bonus je 200 KM ili 100 eura, a akcija vrijedi isključivo za subotu. Stoga, ne propustite ovu sjajnu priliku, posebno sada kada kreće nova sezona engleske Premier lige, španske La Lige i njemačke Bundeslige!

A početak nove sezone u najboljim evropskim ligama donosi zaista nekoliko fenomenalnih utakmica koje privlače ogrromnu pažnju.

Subotnji program u Engleskoj otvaraju Manchester United i Leeds. Apsolutno svi očekuju istinski spektakl sa golovima, a United svakako ima ogromne ambicije ove sezone – one šampionske i veliki je favorit u ovom meču.

Aktuelni prvak Evrope Chelsea prvi meč sezone igra protiv Crystal Palacea. Tim Thomasa Tuchela još je jači u odnosu na prošlu godinu dolaskom Romelula Lukakua i pobjeda protiv Palacea ne bi trebala doći u pitanje.

Liverpool u posljednjem subotnjem duelu gostuje kod Norwicha. Redsi su konačno kompletni, vratio se i Virgil van Dijk i nema dileme da bi sve osim pobjede tima Jurgena Kloppa biloo veliko iznenađenje.

Derbi prvog kola u Engleskoj igra se u nedjelju od 17:30 sati. Prošle sezone nedodirljivi Manchester City gostuje Tottenhamu.

Pep Guardiola sigurno želi još jedan trofej. City je svom superjakom timu dodao i Jacka Grealisha i još jači ulazi u novu sezonu. Ni Tottenham nije previše mijenjao. Novi trener je postao Nuno Espirito Santo, a to znači i nešto tvrđu igru Spursa u novoj sezoni. Ipak, usprkos svemu City je veliki favorit u ovom meču, a kvote u Wwinu to jasno pokazuju.

U Španiji će u subotu od 22 sata na teren Real Madrid. Nakon jako loše prošle sezone Kraljevi u novu ulaze bez ikone kluba Sergija Ramosa i sa Carlom Ancelottijem kao novim trenerom.

Kraljevski klub je pojačao samo David Alaba, vratili su se neki igrači sa posudbe i vidjet ćemo kako će Real izgledati u novoj sezoni. Protiv Alavesa su svakako favoriti.

Prvak Atletico Madrid sezonu otvara u nedjelju na neugodnom gostovanju kod Celte u Vigu. Bit će to jako težak izazov za tim Diega Simeonea, a kvota na pobjedu Jorgandžija je zaista fenomenalna.

Naravno, najveću pažnju privlači duel Barcelone i Real Sociedada na Camp Nou.

Katalonci su ostali bez Lionela Messija, navijači su zbog toga bijesni i bit će interesantno vidjeti Barcu kako će se snaći bez ikone kluba.

Prvi protivnik je veoma težak. Ambiciozni tim iz San Sebastiana ima visoke ambicije u novoj sezoni, te će sigurno htjeti bodove protiv Barcelone iako je domaći tim veliki favorit.

Bundesliga će i ove sezone biti u znaku Bayerna koji sa novim trenerom Julianom Nagelsmannom juri po 10. uzastopni trofej prvaka.

Bayern sezonu otvara utakmicom protiv Borussije u Monchengladbachu, a domaćini će sasvim sigurno ciljati na iznenađenje protiv aktuelnog prvaka na otvaranju sezone.

Velike ambicije ima i Borussia Dortmund. Ovaj tim želi skinuti Bayern sa trona, a u prvoj utakmici sezone njih će iskušati ekipa Eintrachta iz Frankfurta.

U francuskoj Ligue 1 sve su oči uperene u subotnji meč između PSG-a i Strasbourga.

Dolazak Lionela Messija u Pariz izazvao je potpuni haos među navijačima ovog tima, a moguće je da Messi svoje prve minute u novom klubu odigrati u ovom meču u kojem je PSG apsolutni favorit.

A znaš li da je Wwin jedina online kladionica u regionu s Poker aplikacijom? Svakog ponedjeljka čekaju te turnir s nagradom od 1000 €. Voliš POKER? Igraj ga besplatno – svaki dan i uživaj u FREEROLL turnirima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WWin (@official.wwin)

WWin uz bh. klubove

Kladionica WWin nastavilja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava nekoliko timova. Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg i FK Radnik na svojim dresovima nose logotip ove kladionice, kao i igrači Krupe, koji se sada takmiče u Prvoj ligi RS.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,