Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ko danas vjeruje u Zmajeve igra najveću kvotu na planeti! BIH – 5.60! + POKLON 30KM

Preuzmite sliku

Ko danas vjeruje u Zmajeve igra najveću kvotu na planeti! BIH – 5.60! + POKLON 30KM

Meridian nudi najveće kvote na planeti za kvalifikacije Svjetskog prvenstva – POBJEDA BIH: 5.60!

Prva utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo je pred nama. Igramo protiv Finske u gostima u terminu od 20.45h. Naravno da svim srcem navijamo za naše Zmajeve, a poseban užitak je naravno da se pogodi najveća kvota na planeti kad se navija za svoju zemlju.

Za one koje vjeruju u naše Zmajeve, najveća kvota na planeti za BIH ( 2&3+ KVOTA 5.60 ).

A, za srećan start kvalifikacija, sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima, poklanja 30 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU, sa još dodatnih 300 SPINOVA za najbolju zabavu na poluvremenu uz Meridian Online Kazino.

Ivaylo Petev je kao što svi već znamo novi selektor naše reprezentacije. Na mjestu šefa stučnog štaba naslijedio je Dušana Bajevića. Pred poznatim bugarskim stručnjakom je ozbiljan zadatak. Mora izboriti prvo mjesto, ili u najgorem slučaju drugo mjesto za baraž u grupi gdje je glavni favorit, naravno trenutni svjetski prvak – Francuska. Pored Francuza sa nama u grupi su Ukrajina, Kazahstan i Finska.

Nakon nešto lošijih rezultata u Ligi nacija, sad je pravo vrijeme za napad od samog starta. U prethodnim kvalifikacijama za Euro (2019) na domaćem terenu smo ih dobili 4:1, tako da znamo da Zmajevi znaju jako dobro kako zabiti gol Fincima.  Danas će sigurno biti samo i više golova, jer Edin Džeko će nadamo se da vodi našu „repku“ samo do pobjede. Inspiracije za dati gol, ovom fudbalskom gigantu nikad ne manjka, tako da je ovo dan, kad se zarađuje keš.

Za nešto sigurnije igrače, koji vole da igraju siguricu, Meridian nudi najveću kvotu na planeti za DVOJKU – 2.90!

Ovu utakmicu definitivno naši reprezentativci moraju na pobjedu, jer za samo par dana, imamo možda i najjači okršaj sa „Trikolorima“.

Pored tekme naše reprezentacije, večeras u sklopu kvaifikacija za Svjetsko prvenstvo ove utakmice imaju najveće kvote na planeti:

Srbija – Irska ( KEC 1.90 )

Slovenija – Hrvatska ( DVOJKA 1.90 )

Turska – Nizozemska ( DVOJKA 1.90 )

Latvija – Crna Gora ( DVOJKA 2.00 )

Iskoristi priliku i tipuj na najveće kvote na planeti, naravno samo u Meridianu, jer samo u Meridianu uvijek dobijaš više.

Danas su sve uplate bankovim karticama i e-bankingom „bustovane“ sa 20%.

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,