Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Khabib nakon nove sramote Conora McGregora: Njemu je mjesto u zatvoru

Preuzmite sliku

Prvak UFC-ove lake kategorije Khabib Nurmagomedov u razgovoru za TMZ najstrožije je osudio posljednji incident Conora McGregora, njegovog posljednjeg protivnika.

– Bojim se i pomisliti koliko bi mediji govorili loše o meni da sam ja udario tog tipa. To što je on napravio je jako loša stvar. Čak i da ga takav stariji tip udario deset puta prije toga, nema smisla da ti udaraš njega. Trebaš poštovati starije ljude. Ne razumijem to, za ovo bi trebao završiti u zatvoru. Zašto taj tip neće imati problema s dobivanjem vize za Ameriku? Kako mu nakon ovako nečega mogu dati vizu? – pitao se Khabib, aludirajući na probleme s dobivanjem vize koje ima njegov otac.

Khabib cijeni sve što je McGregor napravio za MMA sport svjestan kako je zaslužan i za veliki dio njegove popularnosti, ali ističe kako ne smije na račun toga raditi ovo što sad radi.

– Napravio je dobre stvari za ovaj sport, ali već neko vrijeme je van pameti. Izgubio je kontrolu i njegova vlada bi ga trebala kazniti – objasnio je UFC-ov prvak lake kategorije.

Podsjetimo, Habiba 7. septembra čeka borba u Abu Dhabiju protiv Dustina Poiriera. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje