Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Khabib dotukao Conora: Fotografija iz kupatila dokazuje da je prevario suprugu!

Preuzmite sliku

Conor mu nije trebao vrijeđati suprugu.

Ruski MMA borac Khabib Nurmagomedov odgovorio je Conoru McGregoru na zaista brutalan način.

Podsjetimo, Conor je jučer nazvao Khabibovu suprugu krpom, a ruski borac ovog puta nije htio da prešuti uvrede svog nekadašnjeg rivala u oktagonu.

Odgovorio mu je na zaista brutalan način. Khabib je na Twitter postavio jednu fotografiju Conora i Terri Murray, djevojke koja je prije nekoliko mjeseci poručila da nosi njegovo dijete.

“Želim samo da dokažem da je on njen tata i da ne lažem. Želim samo da uradimo test i nakon toga se nikada ne moramo vidjeti bez obzira na rezultate. Ne želim njegov novac kako vi mislite. Seksali smo se četiri sedmice prije poroda njegove žene i to dva puta u nekoliko dana. Kasnije kad sam saznala da sam trudna sam mu slala poruke, ali mi nikada nije odgovorio”, rekla je tada Terri, piše SportSport.ba

McGregor je brzo demantovao ove navode, ali Khabib bi ga mogao uvaliti u velike probleme nakon što je na Twitter postavio fotografiju na kojoj su Conor i Terri skupa u kupatilu. Penzionisani MMA borac tom prilikom dira zanosnu manekenku za međunožje.

“Silovatelj. Ti si silovatelj. Ti si licemjer koji nije odgovoran za svoje postupke. Pravda će te stići. Vidjet ćemo”, napisao je Khabib uz fotografiju.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,