Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kakva ponuda u Meridianu: Započni vikend uz 50% bonusa na uplatu

Preuzmite sliku

Kladionica Meridian kreirala je specijalnu ponudu samo za tebe! Uđi u nezaboravan vikend sa čak 50% bonusa!

Ovo je prilika koja se ne propušta! Svakog petka, počevši od 4. novembra, svi igrači koji uplate depozit Klikerom ili xBonom dobijaju 50% bonusa na prvu dnevnu uplatu.

Ukoliko još nemaš račun u Meridianu, za sve nove igrače spremna je dobrodošlica u vidu 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa. Jedini bonus bez uslova na planeti!

Kako do 50% bonusa?

Ne može biti jednostavnije. Minimalna uplata za učešće u promociji je 10 KM. Ako ovog petka, na primjer, uplatiš depozit od 30 KM, na tvoj Meridianbet nalog biće uplaćeno dodatnih 15 KM.

  • Da bi ostvario pravo na bonus, depozit treba da iskoristiš za odigravanje tiketa na kojem je neophodno da se nalaze minimalno četiri para, gdje je svaka pojedinačna kvota minimalno 1.40.

    Šta je još bitno?

    Jedan igrač može učestvovati samo jednom dnevno u promociji, a maksimalni dnevni iznos bonusa koji se može ostvariti je 100 KM.

    Kako da zgrabiš ovu bonus siguricu? Kontaktiraj korisničku službu najkasnije do 22.59 sati istog dana kada je depozit uplaćen i to je sve. Započni vikned u plusu!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,