Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kako su igrači izdominirali na online kazinu i osvojili 80.000?

Preuzmite sliku

Dva igrača na Meridian kazinu osvojila su 81.286, a astronomske dobitke od 30.027 i 51.259 KM donijela im je ista igrica – “Book of Ra deluxe 6”.

Srećne ruke prvo je bio jedan Tuzlak, a dan kasnije i igrač iz Dervente, koji su iz samo jednog spina, na ovoj igrici Greentube provajdera, ostvarili dobitke koje će pamtiti.

-I ranije sam dobijao na Meridian kazinu, ali prvi put ovako vrtoglav iznos. Prezadovoljan sam ponudom, zaista nemam ni jednu zamjerku. Imam naloge i kod drugih priređivača igara na sreću i tvrdim da je Meridian daleko najbolji- kaže igrač iz Tuzle, koji je pohvalio i sve kazino promocije koje su trenutno aktivne na sajtu meridianbet.ba.

Dodaje da najčešće igra slotove, a omiljeni su mu upravo oni sa tematikom “knjiga”: “Book of Ra deluxe 6”, “Book of Kings”, “Book of Kingdoms”, “Book of Ra”, “Book of Tut”…

I drugom dobitniku, koji je zahvaljujući Meridian kazinu inkasirao više od 50.000 KM, slot igrice su omiljene, a srećne ruke često bude i sportskom klađenju. Dobitnici su saglasni: osim top ponude na kazinu, Meridian ima najveće kvote na planeti i svakodnevne atraktivne promocije, od kojih posebno izdvajaju keš turnire.

Na Meridian kazinu uvijek je uzbudljivo, jer dobici samo čekaju da budu osvojeni! Tako u narednom periodu igrače očekuje sjajni Pik jackpot na EGT slotovima, koji u pred pucanjem i ovom trenutku iznosi više od 25.000 KM! Podsjetimo, u februaru je Meridianov igrač osvojio misteriozni jackpot od 30.000 KM na igri “Secrets of Alchemy”.

Bombastična ponuda igara na Meridian kazinu čeka i tebe! Ukoliko još nemaš kreiran nalog, vrijeme je da se registruješ, jer sve nove igrače čeka čak 30 KM bonusa dobrodošlice.

Uvjeri se zašto je Meridian mjesto najbolje zabave, najjačih kvota i najvećeg kazina na Balkanu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje