Nedjelja, 1. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ibrahimović odgovorio MMA borcu: Ti si palačinka

Preuzmite sliku

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović poručio je poljskom MMA borcu Dariusz Kaźmierczuku (49) da je “palačinka”.

Popularni Ibra, bosanskohercegovačkih korijena, nije dalje ulazio u rasprave i time je odgovorio Kazmierčuk koji ga je pozvao u ring.

Poljak nije zaboravio Zlatanovu epizodu u kojoj je 2011. učestvovao u lovu na lavove te je tada najavio da će ga jednoga dana prebiti.

“2011. ku**in sin zvani Zlatan Ibrahimović ubio je lava. Otišao je s gomilom magaraca u lov te su lava ubili isključivo radi trofeja. Tada se Zlatan izvukao bez posljedica, ali ja mu spremam nešto brutalno”, izjavio je tada poljski veteran.

Inače, Ibrahimović je ovog ljeta završio svoju fudbalersku karijeru, ali zbog svog ratobornog karaktera dobija sve više ponuda za ulazak u ring.

Stasiti Šveđanin je veliki ljubitelj borilačkih sportova i ima crni pojas u taekvondou. Često je za fudbalske karijere objavljivao na društvenim mrežama snimke i fotografije svojih treninga koji su ponekad uključivali elemente borilačkog sporta.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje