Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Helem Nejse pozivaju na Red Bull Cliff Diving u Mostaru (VIDEO)

Preuzmite sliku

Takmičenje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2018 u Mostaru se približava, a na spektakl koji će se 8. septembra održati na Starom mostu pozivaju i momci iz poznate sarajevske hip hop grupe Helem Nejse.

Još deset dana preostalo je do četvrtog gostovanja svjetske cliff diving elite u našoj zemlji. Publika u Mostaru će 7 i 8. septembra imati priliku da ponovo uživa u nevjerovatnim akrobatskim skokovima sa Starog mosta.

Na Red Bull Cliff Diving spektakl u Mostaru pozivaju i Stihomir i Gagara iz sarajevske hip hop ekipe Helem Nejse. Popularni reperi su najavili da će i oni naredne sedmice biti u Mostaru, i to u ulozi vodiča kroz sva dešavanja na i oko takmičenja.

U videu su se osvrnuli na najbolje trenutke i skokove sa takmičenja u Kopenhagenu prošlog vikenda, te prenijeli poruku koju su najbolji svjetski skakači i skakačice imali za publiku u našoj zemlji.

Vesela hip hop ekipa najavila je i svoj nastup u Mostaru u danima Red Bull Cliff Diving takmičenja, ali nisu otkrili detalje o tačnom datumu i lokaciji. Izgleda da će, kao i prošle godine, takmičenje biti popraćeno zanimljivim muzičkim sadržajima i večernjim dešavanjima.

Grad na Neretvi je pretposljednja od sedam ovosezonskih stanica, koja bi – s obzirom na tijesnu situaciju na vrhu ukupnog poretka i u ženskoj i u muškoj konkurenciji – mogla biti ključna u borbi za titule. Sva tri prethodna takmičenja na Starom mostu obilovala su iznenađenjima, sjajnim skokovima i odličnom atmosferom koju je stvarala mnogobrojna publika.

Sve informacije i vijesti o prvenstvu mogu se naći na www.redbull.ba i www.redbullcliffdiving.com.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje