Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Grad Tuzla: Upriličen prijem za FC Salines Tuzla City, prvaka u Premijer ligi BiH u malom nogometu

Preuzmite sliku

Danas je gradonačelnik Grada Tuzle, sa saradnicima, upriličio prijem za članove Uprave FC Salines Tuzla City, kluba koji je osvojio titulu Prvaka BiH u Premijer ligi BiH u malom nogometu.

Gradonačelnik je uputio iskrene čestitke igračima i članovima uprave kluba, na profesionalnosti i jednom od najvećih uspjeha tuzlanskog sporta od raspada Jugoslavije do danas. Gradonačelnik je, također, naglasio da je uspjeh FC Salines Tuzla City jako lijepa vijest u ovom vremenu pandemije, te da će Grad Tuzla nastaviti pratiti njihov rad u budućnosti, uz želju da dugo ostanu na poziciji Prvaka Bosne i Hercegovine.

  • Članovi uprave FC Salines Tuzla City uputili su gradonačelniku riječi zahvalnosti, na prijemu i na čestitkama na tituli, koja predstavlja krunu kontinuiranog napretka u posljednjih sedam godina djelovanja kluba. Predstavnici kluba su, također, izrazili nadu da će buduća saradnja Grada Tuzle i FC Salines Tuzla City biti dugotrajna i kvalitetna, s obzirom da je jedan od ciljeva kluba promocija sporta i grada Tuzle, naročito zbog činjenice da će grad Tuzla u augustu ove godine po prvi put u svojoj istoriji biti domaćin Lige prvaka u malom nogometu, pri čemu će svi resursi grada biti maksimalno iskorišteni. Uprava FC Salines Tuzla City naglašava da tom prilikom u SKPC Mejdan očekuje veliku podršku publike. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje