Srijeda, 12. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gaga i Stihi iz Helem Nejse okušali se kao vozači Red Bull Showrun tramvaja

Preuzmite sliku

Poznati dvojac iz Helem Nejse, prošle sedmice na sat vremena je uskočio u ulogu vozača i revizora u specijalnom tramvaju koji je osvanuo na ulicama Sarajeva pred najavljeni Red Bull Showrun.

Helem Nejse, jedan od najpoznatijih muzičkih sastava u Bosni i Hercegovini, već godinama osvaja publiku svojim jedinstvenim muzičkim stilom i humorističkim pristupom. Gaga i Stihi su svoj talenat i harizmu prenijeli i u ovu posebnu vožnju tramvajem, koja je putnicima pružila nezaboravno iskustvo.

Red Bull Showrun, cjelodnevni događaj bogatog programa, uključuje spektakularne vožnje bolida Formule 1 pod upravom slavnog F1 vozača Davida Coultharda, performans virtuoza na motociklu Arunasa Gibieže, nastup majstora drifta Red Bull Driftbrothers, kao i sjajan muzički program i afterpartyje.

Glavni dio programa će se odvijati od 14 do 16 sati na trasi od Marijinog Dvora do Tehničke škole, uz povratak pored Zemaljskog muzeja BiH.

  • U okviru najave ovog spektakla, Gaga i Stihi su prošle sedmice vozili i preuzeli ulogu revizora u brendiranom tramvaju koji je krstario Sarajevom. Posebna vožnja tog dana bila je besplatna, a svi putnici su bili počašćeni Red Bullom. Dvojac iz Helem Nejse se u ulozi revizora pobrinuo da vožnja bude ispunjena smijehom, na oduševljenje iznenađenih putnika.

  • “Putnici su bili iznenađeni i oduševljeni jednom od zasigurno najzabavnijih vožnji tramvajem,” izjavio je jedan od putnika.

    “Gaga i Stihi su stvorili atmosferu koja se rijetko viđa u javnom prevozu.”

    Helem Nejse će na dan Red Bull Showruna u Sarajevu preuzeti ulogu voditelja i svojim prisustvom i energijom sigurno doprinijeti nezaboravnom iskustvu za sve učesnike i gledaoce.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje