Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

FK Sloga Meridian predstavio dresove za novu sezonu

Preuzmite sliku

Na tvrđavi „Gradina“ u Doboju, FK Sloga Meridian je predstavio dresove za novu sezonu.

Svoje domaće utakmice će igrati u prepoznatljivoj crvenoj garnituri, dok se na raspolaganju igračima nalaze još bijela i plava garnitura koju će uglavnom koristiti na gostujućim mečevima. Golmanski dresovi su crne, zelene i žute boje. Na dresu se nalazi grb kluba, grb grada Doboja i naziv naslovnog sponzora – Meridian.

Pored dresova, urađena je komplet oprema uključujući jakne, šuškavce, radne i paradne trenerke, torbe i trening komplete. Kompanija Meridian je takođe donirala opremu svim omladinskim kategorijama FK Sloga Meridian kako bi sve selekcije bile identično obučene.

  • FK Sloga Meridian je na izvanredan način započeo svoju debitantsku sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U prvih pet kola su osvojili pet bodova i trenutno se nalaze na šestoj poziciji. To je posebno dobar rezultat znajući koliko je težak raspored imao tim Zorana Ćurguza do sada. Priliku za nove bodove, FK Sloga Meridian će imati u subotu kada će gostovati Igmanu u Doboju kod Kaknja.

    Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših  rofesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih i mnogih drugih.

  • Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje