Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dobio “batine” i 100 miliona: McGregor na presicu došao pripit s bocom viskija u ruci (FOTO)

Preuzmite sliku

Izdržati 10 rundi u ringu sa vjerovatno najboljim borcem svih vremena u svojoj diviziji i to u svom profesionalnom bokserskom debiju, nije mala stvar.

Upravo je to pošlo za rukom MMA borcu i UFC prvaku Conoru McGregoru, koji je pokleknuo tek u 10. rundi kada je legendarni Amerikanac počeo masakrirati umornog McGregora.

Floyd je pokazao da je velika razlika između profi boksera i MMA borca, ali je na kraju ipak priznao da je ostao iznenađen koliko je McGregor čvrst. Irac se nije osramotio! Štaviše, zaslužio je respekt cijelog MMA svijeta i velikog dijela boksačkog.  Uostalom, natjerao je Mayweathera da odradi jedan od svojih najboljih mečeva u ko zna koliko godina, jer je rekao da meč neće otići do 12. runde.

  • Pohvale su pogotovo pljuštale iz MMA svijeta. Zanimljivo je bilo i na konferenciji za novinare nakon borbe, na kojoj je Mayweather pohvalio McGregora, te ga pozvao na pozornicu. Irac se popeo s bocom viskija u ruci i polupraznom čašom. Čini se da je bio pripit ili je bar tako djelovao.

  • – Da li odgovaram na pitanja ili želite da blebećem? – pitao je McGregor nakon što se popeo na pozornicu s bocom viskija i čašom u ruci.

    Irac je nahvalio Mayweathera i priznao poraz. Smatra da je dobio četiri od devet rundi do te 10., kada je ga je sudac morao spasiti od nokauta. Conor je djelovao vrlo zadovoljno uprkos porazu, a kako i ne bi s preko 100 miliona dolara zarade. (Avaz)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,