Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dani otvorenih vrata u Body Control centru u Tuzli

Preuzmite sliku

Popularno

Kao i uvijek, fitness centar Body Control pripremio je za Vas mnogo noviteta.

Od 16. novembra pa sve do kraja mjeseca, osoblje Body Control centra pokrenut će akciju “Dani otvorenih vrata”.

– Glavni cilj u danima otvorenih vrata za građanstvo je potaknuti svakog pojedinca ali i javnost da bude aktivna, ne samo periodično nego i tokom cijele godine. Pozivamo sve one koji žele otkloniti eventualne nedoumice vezane za trening, pravilnu ishranu ili eventualno saznati informaciju više o zdravom načinu života da dođu i posavjetuju se sa našim instruktorima, za Tuzlanski.ba istakao je vlasnik centra Dr. Sc. Jasmin Zahirović.

Body control i dalje drži jedinstvenu cijenu korištenja centra u iznosu 40 KM (vježbanje svaki dan u bilo kojem terminu u toku radnog vremena centra). Pored osnovnog paketa, izuzetno su popularni i privatni treninzi i treninzi pod nadzorom.

Ove fitness sezone nastavljeno je i djelovanje na području fitnessa, pilatesa i aerobica, a okupljanje najveće fitness družine u gradu Tuzli je kao i prethodnih godina na Fakultetu za sport i tjelesni odgoj Utorkom (19:00h), Četvrtkom (18:30h), Nedjeljom (18:00h).

Kao i prethodnih godina dame imaju posebnu pogodnost treniranja. Naime, za jedinstvenu cijenu članarine od 40 KM mogu svakodnevno u bilo kojem terminu koristiti Body control centar ali i u prethodno navedenim terminima mogu ići na fitness, pilates i aerobic i upravo na taj način kreirati sebi vlastiti planer raznolikog vježbanja.

  • Uskoro On-Line treninzi!

    Posebna novost za sve one kojima se sviđa Body Control koncept treninga, a nisu u mogućnosti redovno dolaziti u centar su on-line treninzi. Jedinstven koncept treninga, posebnog programa ishrane, nadzora, video savjeta i konstantne dostupnosti  instruktora uskoro će biti ponuđen svim zainteresiranim klijentima. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje