Četvrtak, 23. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Bez provizije i poreza: U nekoliko klikova dopunite svoj Meridianbet račun i uzmite bonus

Želite da iskoristite najbolju online ponudu za klađenje na ovim prostorima i da se kladite bez provizije i poreza? Želite brzo i sigurno da dopunite svoj keš račun i da na svaku uplatu dobijete bonus?

Onda treba da posjetite sajt meridianbet.ba, gdje vas sve to čeka u samo par klikova. Svoj keš račun možete da dopunite na nekoliko načina: svaki je jednostavan, brz i siguran. Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite- nemate nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

UPLATITE KARTICOM I UZMITE 20% BONUSA

Na sajtu meridianbet.ba depozit, bez dodatnih troškova, od sada možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu Meridian poklanja 20% bonusa.

 • Osim što je ovo najbrži i najbezbjedniji način da bez nadoknade dopunite keš račun, to možete da uradite u bilo kom trenutku: kod kuće, u kafiću ili automobilu.

  Prednosti je mnogo: uplaćujete za nekoliko sekundi, nema dodatnih troškova, nema grešaka prilikom uplate i ono najvažnije- račun dopunjavate bilo kada i bilo gdje.

  NA SVAKU UPLATU KLIKEROM I xBONOM 5% BONUSA

  Račun, brzo i bezbjedno, možete da dopunite i vaučerma Kliker i xBon, dostupnim na 5.000 prodajnih mjesta u BiH. Između ostalih, naći ćete ih na kioscima: Lafka, iNovine, Tobacco Pres, Minutica, marketima: CM, Konzum, Best i Fis, Energopetrol i Holdina benzinskim pumpama, trgovinama mješovitom robom, knjižarama…

 • Dostupni su u apoenima od 5, 10, 20 ,50 i 100 KM, a sve što treba da uradite je da se ulogujete na svoj nalog, pratite uputstva i novac za klađenje je spreman. Na svaku uplatu ovim sjajnim vačerima, Meridianbet poklanja 5% bonusa od uplaćenog iznosa.

  BANKA I POŠTA: SVAKA UPLATA 5% BONUSA

  Svoj depozit na keš računu možete da uplatite i u banci ili pošti. Ukoliko se odlučite da na ovaj način deponujete novac, na svaku uplatu, takođe, možete da ostvarite pravo na 5% bonusa za klađenje.

 • SKRILL, NETELLER i PAYSAFE

  Ukoliko je Vaš nalog u evro valuti, imate mogućnost da račun dopunite putem Moneybookersa Wallet-a, odnosno Skrill-a i Neteller-a, a tu je i Paysafe vaučer.

  Provjerite zašto u Meridianu vaš novac vrijedi više! Uživajte u top ponudi za klađenje, dostupnoj na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama, registrujte se na OVOM LINKU i upustite se u nezaboravnu avanturu online klađenja.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,