Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Apsolutna dominacija: Meridian poklanja najveće bonuse ikada!

Preuzmite sliku

Sportska kladionica Meridian, mjesto najboljeg sportskog klađenja, i adrenalinske avanture koja     sve na onlajn kazinu dovodi do vrhunca!

Da li uopšte postoji razlog da se nešto dodatno objašnjava, kad neko nešto poklanja bez uslova. Stvarno malo ko može uopšte u tako nešto da povjeruje, ali…

Sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima odlučila je da pokloni bonus dobrodošlice od 20 KM, BEZ USLOVA, ali ko bi sad mogao da pretpostavi da to nije sve? E, pa nije, jer još dodatnih 10 KM, takođe bez uslova, čeka sve igrače na koji pristupe na Meridian onlajn kazino, mjesto najbolje, najluđe i nauzbudljivije zabave, gdje je adrenalin uvijek na maksimumu, a nagrade su takve, da je svima sve moguće..

I da li ste čuli da neko poklanja bonus od 100%, za prvi tiket? Pa, naravno da niste, jer to ne postoji nigdje osim u Meridianu. Zapravo nije uopšte bitno da li je vaš tiket, dobitni ili gubitni, koliko ste uplatili na tiket, nakon rezultovanja mečeva, novac od prve uplate se vraća na vaš tiket. Ako želiš da saznaš više, klikni OVDJE!

  • A, takođe da je Meridian mislio i na sve „doktore za kladžu“, na one „stare vukove“ sportske prognoze, pa je tako pripremio nešto NEVJEROVATNO! Bonus od 1.000%, za broj odigranih parova. Znači, sad svi znalci sporta, prestaju biti samo fanovi, i postaju ozbiljni dobitnici! Da li želiš da budeš samo fan, ili dobitnik? Odluči se, i pravac na meridianbet.ba, saznaj sve što želiš, iskoristi najbolju statistiku, i izdominiraj ukoliko imaš znanje!

    I kao što to glavni glumac, u popularnom filmu „Tesna koža“ kaže: „ moj me insekt, nikad ne vara“, tako je i sad. Naravno da ima još mnogo toga, jer Ti odlučuješ kad uzimaš novac, iskoristiš Turbo Cash, i naplatiš, ali pazi sad nešto ozbiljno! Ukoliko odigraš tiket, „standardni papirni“ u kladionici, ili na sajtu meridianbet.ba, sve do 31.10.2020. godine sa minimalnom uplatom od 5 KM, imaš šansu da osvojiš FENOMENALNE NAGRADE:

    – Sony Playstation 4

    – HP Laptop

    – 2 Xiaomi mobilna telefona

    Dokaži svoje znanje, i proživi najbolju adrenalisku avanturu, na mjestu najbolje ponude, gdje kvote „vrište“, a jackpot-ovi iskaču kao „ludi“! Meridian kuća najvećih bonusa!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,