Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet – Freebet bonus 30% za kvalifikacione utakmice EURO 2024. Naprijed Zmajevi!

Preuzmite sliku

Sportska kladionica AdmiralBet nudi svim igračima bonus od 30% za sve vrste uplate!

Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine, predvođena novim selekterom Farukom Hadžibegićem započinje novi ciklus kvalifikacija za EURO 2024. Domaćin šampionata je Njemačka, a suparnici naših Zmajeva u kvalifikacijama su: Island, Slovačka, Luksemburg, Lihtenštajn i Portugal.

„Bilino Polje“ u Zenici, od 20.45h mjesto je prvog okršaja, gdje Zmajevi dočekuju reprezentaciju Islanda.

Za sigurnu zabavu uz navijanje i gledanje naših reprezentativaca, registrujte se na admiralbet.ba i osigurajte sebi zagarantovan profit sa 30% FREEBET BONUSA ZA SREĆAN LET ZMAJEVA!

Bosna i Hercegovina – Island ( 1 – 1.95 X – 3.65 2 – 5.20 )

Naši reprezentativci vezali su četiri pobjede na domaćem terenu, tako da su očekivanja ništa drugo osim pobjede. U „Ligi nacija“ savladane su reprezentacije Crne Gore, Finske i Rumunije, ali ono što je najbitnije jeste da je naš napad, a posebno kapiten Edin Džeko, maksimalno motivisan da nas odvede u Njemačku.

Ključni faktor kvalifikacionog cikulusa uvijek su domaćinske utakmice, koje se moraju realizovati pobjedom, a posebno kad je jedan od rivala za plasman ekipa Portugala. Selektor Hadžibegić definitivno ima vrsne strijelce: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Kenan Kodro, Smail Prevljak, Jasmin Mešanović i Nemanja Bilbija.

Kao što je i red, naš kapiten Edin Džeko, najtipovaniji je za postizanje gola sa kvotom 2.43, a ukoliko to uradi prvi kvota je vrhunskih 5.04!

Ne propustite priliku da zaigrate na pobjedu Bosne i Hercegovine za kvotu 1.95, iskoristite rekordnih 30% FREEBET BONUSA ZA SREĆAN LET ZMAJEVA i naplatite navijanje i strast najvećim kvotama u sportskoj kladionici AdmiralBet!

Za sve informacije o najvećim bonusima, rekordnim slot dobicima i najboljim kvotama, zapratite AdmiralBet BiH Instagram i AdmiralBet BiH Facebook nalog.

*kvote su podložne promjenama

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje